Back to top

Ünnepváró köszöntés a panziók lakóinak

Publikálva: 2021, december 17 - 17:53
Kedves, örömet hozó meglepetéssel köszöntötték pénteken délelőtt a nyugdíjaspanziók lakóit két dunaszerdahelyi középiskola diákjai.
Ünnepváró köszöntés a panziók lakóinak

A Dunaszerdahelyi Magángimnázium tanulói a Barátság téri panzió lakóit köszöntötték verssel és énekkel. Béhr András Bertalant Simon Beáta, az iskola kórusát pedig Simon Krisztina készítette fel.

A meglepetés pedig meglepetést szült, mivel a panzió jelenlévő lakói a kis kultúrműsort hallva, köszönetképpen a Pásztorok, pásztorokat énekelték el a fiataloknak.

Pongrácz Kálmán, a panzió igazgatója, miközben átadta a műsort élőben megtekintő lakóknak az önkormányzat ajándékát, megköszönte azt Dunaszerdahely önkormányzatának, a városháza illetékes osztályának a meglepetés szervezését, a gyerekeknek pedig a kedves programot.

A Svoboda tábornok utcai panzióhoz a Dunaszerdahelyi Közös Igazgatású Szakközépiskola diákjai látogattak el. Füri Adrián és Vida Barbara, akiket Kiss Gabriella és Klőr Levente készített fel, énekes összeállítással tették szebbé az adventet a lakóknak, akik egy része a bejárat előtt, egy része pedig az ablakból hallgatta meghatottan a szebbnél szebb dallamokat. Az ajándékért pedig ajándék járt – a lakók szaloncukorral honorálták a diákok kedvességét.

Ugyan a meglepetésműsorok a panziók előtt zajlottak, a köszöntés azonban minden dunaszerdahelyi lakosnak szólt: idősnek és fiatalnak egyaránt.

Akinek nem volt lehetősége megnézni portálunk élő közvetítését, itt a lehetőség, hogy megtekintsék azt, kellemes, áldott ünnepeket kívánva az olvasóknak.

Szöveg és kép: -rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies