Back to top

Ünnepváró – Kevicky Tündével

Publikálva: 2021, december 1 - 08:29
Ahogy azt a hét elején jeleztük, több ismert személyt kérdeztünk a karácsonyról, az ünnepvárásról, emlékekről. Célunk, hogy a válaszokban megfogalmazott gondolatok szebbé tegyék olvasóink napjait. Elsőként Kevicky Tünde, operaénekes – tanár, az Opera Trió tagja szól Önökhöz.
Ünnepváró – Kevicky Tündével

Azt kívánom mindenkinek, hogy tartson ki, legyen jó értelemben vett »pozitív« ebben a nehéz időszakban. Jó egészséget és sok szép percet kívánok családjuk körében. Bízzunk együtt abban, hogy hamarosan „meggyógyul a világ”. Idén ezzel a témával kapcsolatban dolgoztam fel egy karácsonyi dalt – My grown up Christmas List – Felnőtt karácsonyi levél. A dal tartalma teljes mértékben passzol a világ jelenlegi helyzetéhez. Röviden arról szól, hogy ne legyenek háborúk, minden embernek legyen barátja és a szeretet soha ne érjen véget!

 

A karácsonyt szűk családi körben töltjük otthon, december 25-én pedig összeül a család az ünnepi asztalnál, a szüleimnél. Amennyiben a járványhelyzet engedi, biztosan meglátogatjuk majd a távolabbi rokonainkat is, hogy kellemes ünnepeket kívánjunk.

 

Nagyon sok karácsonyi emlékem van. Minden évben történik valami emlékezetes, ugyanakkor nehéz bármit is kiemelnem. Ami viszont hiányzik és különlegessé tette a karácsonyaimat, azok a karácsonyi templomi koncertek. Volt sok, szép karácsonyi koncertünk az Opera Trióval december 25-én – azok mindig annyira varázslatosak voltak.

Ezt már olvasta?

Címkék: ünnepváró