Back to top

Ünnepeljen, bulizzon, szervezze csapatépítő programját a máris ikonikussá lett MOL Arénában!

Publikálva: 2019, február 13 - 10:41
A MOL Aréna, a DAC csapat otthona szenvedélyt, izgalmat és érzelmeket ébreszt. A csaknem 400 férőhelyes Silver, vagy a Gold Terem, valamint az elegáns szivarszoba tökéletes helyszín születésnapi, évfordulós rendezvényekhez vagy teambuildinghez.
Ünnepeljen, bulizzon, szervezze csapatépítő programját a máris ikonikussá lett MOL Arénában!

Létrehoztunk egy többfunkciós, kreatív és elegáns komplexumot abból a célból, hogy a futballvilág összejövetelei mellett az Ön által megálmodott ünnepségeket is teljeskörűen kiszolgálhassuk. Hajnalig tartó buliját rendezze a MOL Arénában!

A rendezvény keretében lehetőség nyílik arra is, hogy bepillantást nyerjen a játékosok, edzők, játékvezetők helyiségeibe, de privát stadiontúra keretében akár az öltöző és a pálya is megtekinthető.

A VIP Silver és a Gold részlegen további látványosságok várják a vendégeket – ínyenc fogások, minőségi italok, remek hangulat és a felejthetetlen desszert: a tortát a DAC egyik futballistája szolgálja fel.

Erősságünk a kreativitás, a precizitás, a rugalmasság és a gyorsaság. Tágas tereinket egyedi, találékony és formabontó megoldásokkal tudjuk személyre szabottá varázsolni, tökéletesen megvalósítva az Ön által megálmodott rendezvény arculatát és hangulatát.

Ünnepségeihez válassza a MOL Arénát!

Bővebb információ itt: molarena [at] molarena.com

Tel.: +421 917 611 367

PR

Ezt már olvasta?

Címkék: MOL Aréna
Cookies