Back to top

Újra bizonyíthat a városi rendőr és kutyája

Publikálva: 2018, november 23 - 19:36
Decemberben újabb verseny vár a Dunaszerdahelyi Városi Rendőrség munkatársára, Csicsay Csabára.
Újra bizonyíthat a városi rendőr és kutyája

A kutyavezetők versenyein odahaza és külföldön is több első helyezést szerzett a rendőr kutyáival, de most ismét új tapasztalatszerzés reményében utazik december közepén. A Nyugati-Tátra lábánál, Alsókubintól 40 km-re fekvő Turdossin településrészében, Oravicén találkoznak a hazai és lengyelországi kutyás rendőrök, hogy különböző versenyszámokban mérjék össze tudásukat az Oravský obranár (Árvai őrzővédő) elnevezésű viadalon.

Csaba is nagy erőkkel készül a versenyre, s mint kérdésünkre elmondta, teljesen új feladatok is várnak rá és kutyájára, Devil Sony Blackre. Éppen ezért speciális tréninggel is igyekeznek gyakorolni, de a tátrai versenyt remek tapasztalatszerzési lehetőségként kezelik.

„Mindig megtiszteltetést, hogy Dunaszerdahelyt és a városi rendőrséget képviselhetem, s bízom benne, hogy ismét eredményesek leszünk” – mondta el Csaba, aki hozzátette, új szakmai kapcsolatokat is kialakítana a verseny helyi szervezőivel, valamint a lengyel rendőrökkel. A közeljövőben pedig maga is egy nagyszabású szervezésbe kezd, de erről közelebbit majd csak a jövő év elején árul el a városi rendőr.

Ezt már olvasta?

Címkék: Csicsay Csaba
Cookies