Back to top

Újfajta hozzászólások jönnek a YouTube-ra

Publikálva: 2021, május 4 - 07:00
Folyamatosan változtatnak, újítanak valamit a különböző alkalmazásokon, nem kivétel ez alól a YouTube sem, habár bizonyos fejlesztések nem feltétlenül nyerik el mindenki tetszését. A most bejelentett újítás vélhetően nem fog akkora felháborodást kelteni, mint a felbontás átállításának megváltoztatása, ezzel ugyanis a videókon belül megjelölt időpontokhoz lehet majd hozzászólni.
Újfajta hozzászólások jönnek a YouTube-ra

Az opció a gyakorlatban úgy fog működni, hogy miközben a felhasználók néznek egy videót, mindig az adott részhez kapcsolódó hozzászólások fognak megjelenni, nem egyszerre az összes komment. Jelen pillanatban ez csupán egy kísérleti funkció, így csak a kiválasztott kevesek férhetnek hozzá.

Az időbélyeggel ellátott hozzászólásokat a YouTube mobil változatában a videók alatti kommentszekcióban, a rendezés gombra koppintva lehet majd aktiválni. Miután ez megtörtént, az adott időpontra igazított kommentek akkor válnak láthatóvá, amikor videó nézése közben elérjük a megjelölt részt.

A funkció már régóta elérhető a SoundCloud felhasználók számára, így maga az ötlet nem teljesen eredeti, de vélhetően meglesz a maga haszna. Kérdés, hogy ez a lehetőség miként fog működni a YouTube berkein belül, illetve hogy mikor válik majd széles körben elérhetővé.

napidroid.hu

Ezt már olvasta?

Cookies