Jelenlegi hely

Új Nő magazin júniusi lapajánló

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, június 17 - 20:16 | Színes
Megjelent az Új Nő magazin júniusi száma immár 76 oldalon.
Új Nő magazin júniusi lapajánló

A címlapon a mindig mosolygós Orvoš Kitti. Divatanyagunkban a kapás ruhamustra és az eperkék – Bertalan Barbival és Hübsh Majával. Mi lesz a Zara polcain? Leállt a divat. Zero waste és a kapa kapcsolata. Ha június, akkor eper – Pozsonyeperjesen és epertermesztőknél jártunk, hogy megtudjuk mi a finom eper titka. Mi történik a földeken? Miért énekelnek a madarak? A magazinban erre is megkapja a választ! Holocsi Pál virágkötő vall a nem rózsás virághelyzetről.

Egy igazi nő – a komáromi Molnár Rozália. Sminkeljünk – két Eszter a kozmetikus székében. Szülésturizmus, és amit tudni kell róla. Takarítónőt fogadtam és nem szégyellem kimondani – vallja kolléganőnk. Mit jelent a ghosting? Vajon milyen viszonyban vagyunk a keblünkkel és a melltartónkkal? Erre is megtalálja a választ! Zalka Lóránt tanárral beszélgettünk, aki 20 éve keresi a rossz gyereket. Mayer Gábor története – egy apa keresi fiát.

Nézzük meg az udvardi kálváriát. Vajon mitől híres? Nagyapa mesél – trianonra emlékezünk. Elmaradt a járvány? Keressük a választ. Így lakunk mi – fotósunk, Dömötör Ede lakását mutatjuk be. 

Fizesse elő az Új Nőt és nyerje meg nyaralását, négy nap üdülés a Villa Rosa panzióban! 

Címkék: Új Nő, lapajánló