Back to top

Új lehetőségek a sikeres ERASMUS + pályázatnak köszönhetően

Publikálva: 2023, szeptember 6 - 11:43
A dunaszerdahelyi Neratovicei téri Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola vezetősége szeptember 5-én projektindító tanácskozáson vett részt Szentendrén a Váci Szakképzési Centrum Petzelt József Technikum és Szakképző Iskolájában.
Új lehetőségek a sikeres ERASMUS + pályázatnak köszönhetően

A Légy természetes! - énerősítő élmény-pedagógiai projekt megálmodója Nánási Andrea, a szentendrei partneriskola pszichológusa, aki a nyitóértekezleten a természetművészet, a nevelés és a pszichológia kapcsolatrendszerét vázolta egy prezentáció keretén belül. A projekt koordinátora a szentendrei iskola, a dunaszerdahelyi magán szakközépiskola és a németországi CEREDU intézmény partnerként csatlakozik hozzá, a pályázat menedzsmentjét Énekes Rita, Vida Aranka és Daniel Barth biztosítják.

A pályázat célja, hogy a diákok élményszerűen éljék meg a környezetvédelem fontosságát, annak lényegét különféle természet-művészeti foglalkozásokon belül ismerjék fel. A kiválasztott diákcsoport bemeneti mérések után workshopokon vesz részt Szentendrén, Dunaszerdahelyen és Németországban. 

ökológiai nevelés - kölcsönös tisztelet - csapatépítés - élményszerű foglalkozások

Vízkeleti László, igazgatóhelyettes

Ezt már olvasta?

Cookies