Jelenlegi hely

Új kislemezzel jön a Benjamin Gabe

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, november 13 - 11:33 | Kultúra
Releváns. Reflektív. Ezekkel a jelzőkkel címkézte fel legújabb kislemezét a Benjamin Gabe, amely az Escapism címet kapta. Az új anyagon négy dal kapott helyet, köztük a már megjelent Speed of Light és a legújabb klipes dal, a Generation Nine.
Új kislemezzel jön a Benjamin Gabe

Az új anyag két új száma a Something Real és a Lived and Loved.

“Az új dalok közül a Something Real egy számunkra nagyon friss, újszerű hangzású dal, az elektronikus énünket vettük elő, és nagyon élvezzük a végeredményt. Egyrészt a szerelem felismeréséről szól, másrészt kifejezi a hiányát annak, hogy mennyire hiányoznak a valós dolgok az életünkből. A Lived and Loved egyfajta hittétel és felszólítás arra, hogy szeressük és tiszteljük saját emlékeinket, merjünk aszerint élni, mint a legjobb énünk” - árulta el Madari Gábor, a zenekar frontembere.

Az Escapism EP már elérhető minden digitális szolgáltatónál, köztük a népszerű Spotify-on is. A zenekar külföldi szereplései után (Róma, London, Prága, Bécs) idén december 7-én először lép fel szülővárosukban, Dunaszerdahelyen. A koncertnek az NFG klub ad otthont, jegyek itt érthetőek el.

Címkék: Benjamin Gabe