Back to top

Ügyes szakközepesek az online térben

Publikálva: 2021, február 22 - 21:24
Az idei tanévben is képviselték diákjaik a dunaszerdahelyi Informatikai és Szolgáltatóipari Szakközépiskolát az angol és német nyelvi olimpiák kerületi fordulójában, szép eredményeket elérve.
Ügyes szakközepesek az online térben

A német nyelvi olimpia kerületi fordulójában Huszárik Dávid első helyen végzett a 2D kategóriában, Bán Melissza pedig a második lett ugyanabban a kategóriában. Valks Dániel Dávid az ötödik helyen végzett a 2 C kategóriában.

Az angol nyelvi olimpia kerületi fordulójában Szabó Bálint az ötödik lett a 2D kategóriában.

Szabó Bálint a következőket nyilatkozta a versennyel kapcsolatban:

„Nagyon izgatott voltam, hogy megmutassam, mit tudok az angol versenyen. Nem először vettem rész ilyen versenyen, de most értem el az eddigi legjobb eredményt. Igyekeztem az iskolámat a legjobb tudásom szerint képviselni, remélem, máskor is kapok majd erre lehetőséget. Idén a körülmények miatt nehezebb volt a verseny, mivel online rendezték meg – a szóbelin izgultam a legtöbbet, mert nem tudtam, hogy mire is számítsak.

Amint a rákerült a sor, megnyugodtam, mert szinte ugyanolyan volt, mint a korábbi versenyeken. Kis nehézséget csak az okozott, hogy az online platform miatt nehezebb volt érteni a kérdéseket.”

Gratulálunk mindnyájuknak és kívánunk sok sikert a nyelvtanulásban!

Ezt már olvasta?

Cookies