Back to top

Tovább pályázhatnak a fiatalok a videós anyagaikkal!

Publikálva: 2020, március 25 - 18:24
A dunaszerdahelyi városi médiát működtető Perfects Rt. pályázatot hirdetett a 2000 és 2006 között született fiataloknak, hogy rövid, legfeljebb háromperces videóban mutassák be Dunaszerdahely szépségeit, értékeit úgy, ahogyan ők látják. A beadási határidő a jövő héten járt volna le, de a pályázók kérésére a kialakult helyzet miatt azt meghosszabbítottuk.
Tovább pályázhatnak a fiatalok a videós anyagaikkal!

A pályázóknak március végéig lett volna idejük színes kis városbemutató filmeket készíteni, amelyek hossza legalább 1 perc, de legfeljebb 180 másodperc. A járvány és az ezzel járó korlátozások miatt úgy döntöttünk a beadási határidőt augusztus 31-ig meghosszabbítjuk. Természetesen a már beérkezett pályamunkák részt vesznek a pályázaton, azon alkotók, akik az új határidő miatt szeretnének az eddigi munkáikon változtatni, azt is megtehetik, de ezt kérjük jelezni. Ezzel és bármilyen más kérdéssel kapcsolatban a rajkovics [at] perfects.sk e-mailes elérhetőségen érdeklődhetnek.

Az alkotók olgozhatnak mobillal, fényképezővel, videókamerával vagy más eszközökkel is – a lényeg, hogy bemutassák, miként is látják a városunkat, s mindezt a rájuk jellemző módon tegyék.

A kiválasztott alkotásokat az idén Dunaszerdahelyen és több rendezvényen is bemutatnánk, az alkotókkal együtt.

Pályázati feltételek:

  • Minden alkotó (egy csapatban legfeljebb 3 személy) születési dátuma 2000. január 1. és 2006. december 31. között legyen.
  • Legalább 60 és legfeljebb 180 másodperc hosszúságú videót készítsen – ezek felismerhetően Dunaszerdahelyen készüljenek.
  • Beadási határidő: 2020. augusztus 31. 18.00
  • Az elkészült filmeket valamilyen fájlmegosztó oldalra kell feltölteni és az erre mutató linket az alkotó vagy alkotók rövid életrajzával elküldeni a rajkovics [at] perfects.sk e-mail-címre.
  • A videót kérjük mp4 vagy avi formátumban küldeni, FullHD formátumban.

A pályázattal kapcsolatos további kérdéseket ugyancsak a rajkovics [at] perfects.sk címre lehet elküldeni. Nyeremények: GoPro kamera, vásárlási utalvány, alkotói szerződés.

Ezt már olvasta?

Cookies