Back to top

Tovább növekszik a dunaszerdahelyi.sk látogatottsága

Publikálva: 2018, április 18 - 17:39
A dunaszerdahelyi.sk portál 2016.január 20-án kezdte meg működését, s azóta látogatottsága folyamatosan növekszik.

Nem volt ez másként az idei év első negyedévében sem, amikor a portálon több mint 600 ezer oldalmegtekintést jegyeztünk. Ez 6 százalékos növekedést jelent a 2017 hasonló időszakában mért adataihoz képest, amelyek már önmagukban is magasak voltak.

Ami külön öröm számunkra, hogy az egy látogatásra jutó oldalmegtekintés egyre növekszik, tehát, aki a portálunkra látogat, az ott egyre több érdekes tartalmat talál, nem csak véletlenül látogat arra. Az átlagos látogató két percet tölt egy látogatás során a dunaszerdahelyi.sk portálon, s a folyamatos visszatérés nagyon gyakori. Ez különösen fontos volt abban az időszakban, amikor a Facebook beavatkozásainak köszönhetően az internetes portálok tartalmai csak nehezen voltak figyelhetőek a közösségi oldalon.

A portálunkat továbbra is a legnagyobb mértékben a 25-44 éves korosztály képviselői olvassák, a látogatók közel 55 százalékát teszik ki, míg 67 százalékuk a hölgy.

A portálra érkezők közel 90 százaléka szlovákiai IP-címről érkezik, ezt követően magyarországi, csehországi, ausztriai látogat a dunaszerdahelyi.sk-ra. Közel ezer látogatónk volt az elmúlt három hónap alatt az USA-ból és Peruból is.

A megtisztelő érdeklődésüket és bizalmukat köszönjük, igyekszünk az elkövetkező időszakban is rászolgálni a figyelmükre.

Köszönettel

a dunaszerdahelyi.sk szerkesztőségének csapata

Ezt már olvasta?

Cookies