Back to top

Tovább folytatódik a Perfects ingyenes médiaképzése

Publikálva: 2024, június 3 - 08:39
A dunaszerdahelyi városi médiavállalat, a Perfects Rt. áprilisban és májusban 4-4 hetes médiaképzést hirdetett a fiatalok számára, amelyet nyáron újabb rendezvények követnek.
Tovább folytatódik a Perfects ingyenes médiaképzése

Két csoportban 6-6 fiatallal dolgoztak a szakemberek az elmúlt nyolc hétben, az újságírás, a grafika, a videókészítés és a fotózás témakörében.

"A tervünk az volt, hogy egy hatfős csoportot indítunk, de az érdeklődés miatt dupláznunk, aminek nagyon örülök.  Az elmúlt hetekben így tizenkét 16-20 év közötti fiatalokal dolgoztunk együtt, miközben igyekeztünk gyakorlatorientált módon közelebb hozni számukra a média egy-egy aspektusát. Jelenleg a képzés kiértékelése zajlik majd, amelynek fényében már a jövő héten meghirdetjük a nyári háromnapos képzéseinket, júliusban és augusztusban, amely egy-egy téma köré fog épülni" - mondta el portálunknak Rajkovics Péter, a Perfects Rt. igazgatója.

A két nyári képzés továbbra is ingyenes lesz, arra nem csak a korábbi médiaképzésen résztvevők jelentkezhetnek, hanem más 16-24 év közötti fiatalok jelentkezését is várják majd. 

Részletekkel jövő héten érkezünk!

Ezt már olvasta?

Cookies