Back to top

Tovább bővül a dunaszerdahelyi Tesco?

Publikálva: 2019, április 24 - 19:59
Az elmúlt hetekben elkezdődött a város keleti részében található Tesco Galéria üzletközpont átépítése.
Tovább bővül a dunaszerdahelyi Tesco?

Az angol üzletlánc hipermarketjén kívül az épületben a vásárlók postát is találnak, de gyorséttermet és számos üzletet. A lánc már tavaly jelezte, bővíteni szeretné a dunaszerdahelyi Galériát, de a Trendben megjelent cikk óta kevés információ volt az átalakításról.

A tavasszal viszont elindultak a munkálatok, amelyek már a belső teret is érintik, hiszen átmenetileg átköltözésekre került sor, de a pontos terveket nem ismerni, ahogy azt sem, milyen üzletekkel bővül a központ. Veronika Bush, a Tesco STORES SR Rt. kommunikációs vezetője kérdésükre csak annyit árult el, hogy átalakítás előreláthatóan ősszel fejeződik be, amelynek köszönhetően növekszik az ún. food court vagyis az étkezőrész, valamint ruházati bolt, patikával bővülnek, sőt cipőbolt is létesül.

A pontos vállalatokat még nem ismerjük, de egyik olvasónk már korábban jelezte, a legnépszerűbb munkakereső portálon a H & M Hennes & Mauritz AB vagyis a H&M ruházati lánc keres üzletvezetőt Dunaszerdahelyen. A svéd multinacionális vállalat szlovákiai részlege nem tudott pontosabb információt adni a megkeresésünkre, a svéd központ válaszát pedig még várjuk, de a nem hivatalos információk szerint éppen a Galériában lesz a népszerű divatmárka dunaszerdahelyi üzlete.

Fontos lesz a változás szempontjából a parkolási kérdés is, a korábbi tervek szerint az is bővül, hiszen éppen ennél az üzletközpontnál a legtöbb a parkoló autók száma napközben, valakik itt parkolják autójukat egész nap. A pér hete átadott üzletközpont mellett tehát tovább bővülnek a kereskedelmi egységek ezen a részen, amely közelében új lakóházak is gyors ütemben fejlődnek.

Ezt már olvasta?

Cookies