Back to top

Tóth Fábián világbajnoki ezüstérmes

Publikálva: 2024, június 21 - 12:34
Újabb TopRunDS-sikereknek örülhetünk. A legcsillogóbb közülük Tóth Fábián világbajnoki ezüstérme, ám a misérdi 24 órás szabadvízi úszóversenyen a férfi váltó és a vegyes váltó is megmutatta a felkészültségét, mindkét csapat kategóriája első helyezését szerezte meg. Ráadásul a csapat futói sem unatkoztak az elmúlt hétvégén.
Tóth Fábián világbajnoki ezüstérmes

Június 14-17. közt zajlott a szerbiai Čačak városában a SAFKST - IFBB Gyermek Fitnesz Világbajnokság 2024, melyen a dunaszerdahelyi csapatot a közelmúltban szlovák bajnoki címet szerző Tóth Fábián képviselte. Fábián kitűnő teljesítménnyel a világbajnoki 2. helyezést érte el, amihez csak gratulálni lehet.

Az elmúlt hétvégén, június 15-én délben startolt a misérdi tavon a 24 órás maratoni úszás 4. évfolyama, melyen szintén indultak a TopRunDS versenyzői. Vegyes váltóban a Kristína Klimová, Peter Husár, Ivona Šnegoňová, Richard Nyáry, férfi váltóban pedig a Tősér Alexander, Martin Klinko, Pavol Holic, Alexander Guoth összetételű csapatnak sikerült kategóriája első helyét megszerezni, míg egyéniben Michal Bartal a harmadik, Tibor Gálffy pedig az ötödik helyen végzett.

A dunaszerdahelyi klub futója, Derzsi Ildikó sem tétlenkedett a hétvégén, lányával, Rékával teljesítették Tallóson a Park Run 2024 elnevezésű, 8 kilométeres terepen és aszfalton zajló jótékonysági futást.

Fitnesz, úszás, futás - a TopRunDS tagjai három versenyszámban mutatták meg az elmúlt hétvégén, velük a jövőben is számolni kell!

Az elért eredményekhez gratulálunk, további sikereket kívánunk!

TopRunDS, -rovin-

Ezt már olvasta?

Címkék: TopRun DS
Cookies