Back to top

Törökországi napló 6: Dupla kondiedzés

Publikálva: 2022, január 31 - 11:19
Szombat este elkezdett Belekben esni, és az előrejelzések szerint ennek szerdáig ki kellene tartania. Hogyan telik egy vasárnap az edzőtáborban? Biztosan nem pihenéssel!
Törökországi napló 6: Dupla kondiedzés

Tegnap a második mérkőzésüket abszolválták a sárga-kékek a beleki összpontosítás során, amelyen 0:1-es vereséget szenvedtek az orosz másodosztályú Kubany Krasznodar gárdája ellen. A pályára lépő játékosok a lefújás után még kikocogták magukból a fáradtságot. A többiek is futottak, de lényegesen nagyobb iramban.

A csapat fáradtan és az eredmény miatt csalódottan tért vissza a hotelbe, és már csak az ablakon keresztül kísérték figyelemmel az eső eleredését. A kitartó zivatar a mai nap folyamán is jelen volt, és az előrejelzések szerint úgy néz ki, hogy ez az itt tartózkodásunk végéig nem is fog változni. De ahogy azt már többször is leírtuk, a török riviérán egyvalami biztos – hogy az időjárásjelentés egyáltalán nem biztos…

Az edzők ma két gyakorlással készültek, mindkettőt a hotel konditermében abszolválta együttesünk. Az első után a játékosok és a stáb is néhány órás kimenőt kapott, amit a legtöbben pihenésre használtak fel. Az edzői stáb megnézte Antalya városát, de olyan futballisták is akadtak, akik a környéken elszállásolt barátaikkal találkoztak. Hahn János például elugrott a válogatottbeli csapattársa, a Fenerbahce védője, Szalai Attila után, aki a klubjával szintén a közelben edzőtáborozik, mivel a török bajnokságban éppen válogatottszünet van.

Az esti edzésegység után taktikai értekezlet zajlott, majd jött a közös vacsora, amivel be is fejeződött a csapat mai programja. Ha már az ételeknél járunk, említsük meg, hogy az itteni kínálat nagyon változatos. A Papillon szálloda gazdag és egészséges kínálattal rendelkezik, amelyben nemcsak a helyi, de a nemzetközi konyha fogásai is megtalálhatók. Az ételt nagyon készséges és kedves személyzet szolgálja fel, a koronavírusos előírások értelmében üvegablakok mögül. Az itteni étteremből még bizonyosan senki sem távozott éhesen.

Térjünk vissza azonban a csapat programjához, hiszen az új hetet a félhold országában abszolvált harmadik és egyben utolsó felkészülési mérkőzéssel indítjuk. Holnap itteni idő szerint öt órakor (otthon 15:00-tól) az Antalya elővárosában található Mardan Sports Complex-ben a szerb Szuperliga harmadik helyezettje, az FK Čukarički Belgrád ellen lépünk pályára.

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies