Back to top

Törökországi napló 5: Az új erősítéssel a fedélzeten

Publikálva: 2022, január 29 - 09:31
A két mérkőzés közötti napon egy edzést abszolváltak a játékosok, és a második téli erősítést is maguk között üdvözölhették.
Törökországi napló 5: Az új erősítéssel a fedélzeten

A törökországi összpontosítás első meccse után (a Topolya elleni 1:1) tegnap valamivel könnyebb volt a gárda programja. Délelőtt a Belekbe való megérkezés óta először alhattak egy kicsit tovább a játékosok. A közös ebéd után azonban folytatódott a felkészülés: először elméletileg, majd fizikailag is.

A csütörtökön a kezdőcsapatban helyet kapó futballistáknak ma valamivel kisebb terhelés jutott, mint az együttes többi tagjának. A sárga-kék támadósor új erősítése, a portugál CD Mafrától érkező Andrezinho első alkalommal futott ki a pályára a társakkal. A 25 éves szélsővel már el is készítettük önöknek az első interjút, amelyet hamarosan meghallgathatnak.

A közös program a vacsora után is folytatódott, és ezúttal a csapatszellem megerősítését célzó aktivitások jegyében telt. A játékosoknak és a stábnak a csoportokba való rendeződés után különféle versenyhelyzetekkel kellett megbirkózniuk, amelyeket végül szoros eredménnyel, de Milan Dimun és társai teljesítettek a legjobban.

Itteni idő szerint ma koraeste 17:30 órakor (odahaza két órával kevesebb van) következik a második törökországi összecsapásunk. A DAC ellenfele egy újabba hotelszomszéd, az orosz másodosztályú PFK Kubany Krasznodar lesz. 

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies