Back to top

Tornagyőztesek a Talentos lányok

Publikálva: 2016, március 28 - 09:47
Hétfőn reggel 14:8-ra győzedelmeskedett az SK Talent U10-es korosztályos csapata Európa egyik legnagyobb utánpótlás kézilabda tornájának döntőjében, a Prague Handball Cupon, a cseh fővárosban.

Az U10-es korosztályos Talentos lányok kiválóan szerepeltek a kezdetektől a nemzetközi tornán, a 3.számú csoportjukban mind az öt ellenfelüket legyőzték és a cseh, német, magyar csapatok elleni mérkőzéseken 99:30-as gólarányt értek el.

Ezt követte előbb vasárnap délelőtt 10 órakor a negyeddöntő, ahol a Talentos lányok a cseh Sokol Písek ellen győztek magabiztosan, 17:6 arányban, majd délután nem sokkal három óra előtt ismét egy hazai csapatot, a Slavoj Žirovnicét kellett legyőzni a döntőbe jutásért. Sikerült is a dunaszerdahelyieknek, s miután 16:12 arányban diadalmaskodtak, így Húsvéthétfőn reggel nyolc órakor az ugyancsak hibátlan mérleggel rendelkező szigetszentmiklósiakkal játszhattak.

A dunaszerdahelyiek a magyarországi ellenfelüket sem kímélték, 8:4-es félidő után a második játékrészben is csak négy gólt engedtek az ellenfelüknek, így veretlenül tornagyőzelmet ünnepelhetnek. Gratulálunk!

A csapat összeállítása:

Alföldy Anna Rebeka
Dórák Amina Annamária
Fehér Réka
Kázmér Emese
Kohút Réka
Mészáros Anna
Németh Réka
Németh Lilla
Németh Evelein
Puhaová Katarína
Szelle Lilianna

 

Ezt már olvasta?

Cookies