Jelenlegi hely

Terjeszkedett az YBS DAC fanklub

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, február 13 - 19:51 | DAC hírek
A DAC hivatalos fanklubja Magyarországon terjeszkedett. Ezt az érintett három fél képviselője egy budapesti sajtótájékoztatón erősítette meg.
Terjeszkedett az YBS DAC fanklub

A dunaszerdahelyi fanklub, a DAC futballklub és az YBS új, magyarországi szárnyának képviselői Budapesten találkoztak, hogy bejelentsék: megegyeztek a közös együttműködésben. A közös munka a pályán és azon kívül is megmutatkozik majd, amivel több generációnyi futballszurkolót lehet majd megszólítani.

„Nagyon örülünk annak, hogy létrejött a megegyezés. Szívügyünk az YBS Magyarország DAC fanklub megalakulása. Már várjuk a dunaszerdahelyi YBS szurkolói klubbal és a DAC-cal való együttműködést. Ez tényleg egy különleges dolog,” nyilatkozta a sajtótájékoztatón Kremser Tamás, az YBS Magyarország DAC Fanklub Sport Egyesület vezetőségi tagja.

Az együttműködésnek természetesen az YBS elnöke, Domonkos Roland is örül. „Kulcsfontosságúnak tartjuk a fanklubunk magyarországi szárnyának megalakulását. Fő célként a sport- és kulturális szintű együttműködést határoztuk meg. Bizonyosan kivesszük részünket a klub által szervezett aktivitásokon, és saját projekteket is indítunk a tagjaink számára.”

A világon a nagycsapatokon kívül nem igazán büszkélkedhet más ilyen szintű együttműködéssel. Ebből a szempontból a DAC egy lépéssel a többiek előtt jár Közép-Európában. „Nagy örömmel vettük szurkolói bázisunk bővítését. Ha ezzel kapcsolatban kérhetnénk valamit, akkor az lenne, hogy a DAC egyfajta alternatívát jelentsen minden magyarországi szurkoló számára. Csodálatos lenne, ha a kedvenc klubja mérkőzései mellett Dunaszerdahelyre is eljönne szurkolni. Egy olyan helyet szeretnénk csinálni a gyönyörű MOL Arénánkból, ahol minden szurkoló találkozik, és barátságos hangulatban élvezheti csapatunk összecsapásait,” fűzte hozzá Martin Tornyai, a DAC marketingmenedzsere.

Forrás: fcdac.sk

Címkék: DAC, YBS