Back to top

Teltház várható a szépségversenyen

Publikálva: 2016, február 10 - 18:38
Vasárnap először rendezik meg a Kárpátok Szépe döntőjét, amelynek este hét órától a Dunaszerdahelyi Városi Művelődési Központ ad otthont.

A szervezőktől megtudtuk, négy nappal a finálé előtt már alig van forgalomban néhány jegy, ugyanis csak az első napon már 300-at vásároltak az érdeklődtek. Nem is csoda: a 14 gyönyörű lány igazán érdekes programot kínál, s nem csak ők, hiszen többek közt a Rising Star nagy felfedezettje, Fehérvári Gábor Alfréd vagy a helyi popzenekar, az egyre népszerűbb Arizóna is fellép vasárnap.

A döntős lányok is keményen készülnek a nagymegyeri Hotel Orchideában, napi hat órában edznek, tanulják a koreográfiát, de az étkezésre is különösen nagy figyelmet fordítanak a szervezők, ezért leginkább saláta és csirke van a versenyzők étlapján.

Mint ismeretes, a felvidéki döntőt a többi határon túli közösségekben hasonlók követik (a kárpátaljai lányok a felvidékiekkel együtt versenyeznek), amelynek legjobbjai a kárpát-medencei döntőbe kerülnek. Ezt 2016 októberében rendezik, és a három legsikeresebb felvidéki lány is részt vesz majd rajta. A legjobbakra egyébként nem csak ez az összmagyar megmérettetés vár, hanem komoly nemzetközi versenyeken való részvétel is, a győztes például a Miss Intercontinentalon méretheti meg magát más országok szépségeivel. Emellett pedig a Kárpátok Szépe lányai értékes nyereményekkel is gazdagodnak.

A portálunkon olvasható, lányokat bemutató sorozatunk egyébként vasárnapig tart – a lányokat itt tekinthetik meg.

Ezt már olvasta?

Cookies