Jelenlegi hely

Teljesen megújult a Google Fotók, megjelent a térképes keresés!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, június 27 - 18:56 | Színes
Megjelent a Google Fotók új verziója, ami teljesen átszabott ikont és felületet hoz. A frissítés már meg is indult, de nem mindenkinél egyszerre jelenik meg, beletelhet egy kis időbe, mire mindenki megkapja.
Teljesen megújult a Google Fotók, megjelent a térképes keresés!

A Google Fotók már 5 éves, és folyamatosan kapott kisebb nagyobb változtatásokat, most viszont egy nagyobb megújulást szeretett volna a keresőóriás. Éppen ezért a logót is lecserélték, ami sokkal modernebb és letisztultabb lett.

Továbbra is egy szélkerék látható az ikonon, de lekerekítették a széleit, egyszerűbb lett az egész, és már teljesen „lapos” a dizájn.

Az app új verziójában négy helyett már csak három menüpont van alul, a Fotók, a Keresés, valamint a Könyvtár.

Nagyobbak lettek a képek, jobban ki van használva a hely, és a fenti “Emlékek” rész is sokkal méretesebb fotókat jelenít meg. Ez azt mutatja egyébként, hogy miket csináltál a korábbi évek hasonló időszakában.

Az egyik nagy újítás a térképes keresés, amely interaktív módon segít megtalálni az egyes helyekhez köthető fotóidat, videóidat.

A Google Fotók új verziója már megjelent Androidra és iOS-re is, de szerver oldali frissítésről van szó. Ez azt jelenti, hogy a keresőóriás távolról fogja aktiválni az új felületet, de nem mindenkinél egyszerre.

napidroid.hu

Címkék: google térkép