Back to top

Teljesen megújul a YouTube lejátszási felülete

Publikálva: 2022, február 3 - 20:04
A Google megindította a YouTube-alkalmazás legújabb frissítését, amely egy teljesen átszabott lejátszási felületet hoz el a mobil készülékekre.
Teljesen megújul a YouTube lejátszási felülete

Eddig egy eléggé butított felület állt rendelkezésre, ha teljes képernyőn néztük a videókat a YouTube-alkalmazásban, és ezen szeretett volna javítani a keresőóriás.

Az új verzióban extra gombok jelentek meg a bal alsó sarokban (like, dislike, hozzászólások, mentés és megosztás), a jobb alsó sarokból pedig az ajánlott videók hozhatók elő.

A felsorolt funkciók eddig nem működtek teljes képernyős lejátszás esetén, vissza kellett lépi a normál nézetbe, az új verzióban azonban ez már nem szükséges. A jobb felső sarokban lévő gombok eddig is jelen voltak, viszont a beállítások ikonját lecserélték három pontról egy fogaskerékre.

Az új felületen a videók leírása, illetve a hozzászólások is megjelennek teljes képernyős módban, ezeknek az elolvasásához sem kell már nézetet váltanunk.

Az új teljes képernyős felület megjelenik Androidon és iOS-en is, de szerver oldali frissítésről van szó, tehát a Google fogja távolról aktiválni, nem minden felhasználó kapja meg egyszerre. Beletelhet egy kis időbe, mire mindenkinél bekapcsolják ezt a kinézetet.

napidroid.hu

Ezt már olvasta?

Címkék: youtube
Cookies