Back to top

Téli szünet a moziban (december 26-30.)

Publikálva: 2016, december 24 - 07:52
Mivel december 24-én és 25-én nem lesz vetítés a moziban, ezért a szokásos hétvégi ajánló helyett a jövő heti filmeket ajánljuk - elvégre itt a téli szünet.
Négy újdonságot hoz a jövő hét számunkra, az Assassin's Creed című amerikai-angol-francia akciófilmet - mégpedig előpremieres vetítésben is, a Kaliforniai álom című amerikai romantikus filmet, a Miért pont Ő? című amerikai komédiát, illetve a Bezárva című amerikai-kanadai-francia fantasztikus thrillert.
 
Assassin's Creed - amerikai-angol-francia akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. december 28. (szerda) 20:30 (3D); 2016. december 29. (csütörtök) 20:30 (3D); 2016. december 30. (péntek) 18:30 (2D), 20:50 (3D).
Egy forradalmian új technológia segítségével Callum Lynch (Michael Fassbender) újraéli egyik őse, a 15. századi Spanyolországban született Aguilar kalandjait. A férfi így érti meg, hogy egy titokzatos, ősi szövetség, az Assasinok rendjének leszármazottja. Hihetetlen tudással és ügyességgel rendelkezik - de csak azért, hogy szembeszállhasson a nagy erejű és gonosz szándékú Templomosokkal.
Főszereplők: Callum Lynch / Aguilar (Michael Fassbender), Dr. Sophia Rikkin (Marion Cotillard), Alan Rikkin (Jeremy Irons), Joseph (Brendan Gleeson).
Bezárva (Shut In) - amerikai-kanadai-francia fantasztikus thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. december 30. (péntek) 21:00.
Férje halála óta Mary egyedül él mostohafiával egy elszigetelt New England-i házban. A gyermekpszichiáter idejének nagy részében a fiút ápolja, aki vegetatív állapotban van az autóbaleset óta, amelyben Mary férje is meghalt. Egy halálos vihar közeleg, amikor Tom, Mary egyik fiatal betege eltűnik. Habár Mary-vel egyre nyugtalanítóbb dolgok történnek, eltökélt szándéka, hogy megtalálja a fiút, mielőtt örökre nyoma vész... 
Főszereplők: Mary Portman (Naomi Watts), Grace (Crystal Balint), Joan (Ellen David), Aaron (Alex Braunstein).
Kaliforniai álom (La La Land) - amerikai romantikus film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. december 30. (péntek) 18:10.
Mia (Emma Stone), a feltörekvő, fiatal színésznő és Sebastian (Ryan Gosling), a szépreményű jazz zongorista a Csillagok Városában, Los Angelesben keresi az álmait. Mia meghallgatásról meghallgatásra jár, és csak arra vágyik, hogy végre ne szakítsák félbe, Sebastian pedig szenvedélyesen küzd azért, hogy a klasszikus jazzt újra divatba hozza. Távlati terveikben a hollywoodi karrier, illetve egy saját zenés klub megalapítása szerepel - ekkor botlanak egymásba egy zsúfolt autópálya kellős közepén. 
A két fiatal szerelemre lobban, és vállvetve segíti egymást a kudarcokkal kikövezett úton. A sikerért keményen meg kell küzdeniük, ám eljön a nap, amikor dönteniük kell, mennyit hajlandóak feláldozni az álmaikért... 
Főszereplők: Sebastian (Ryan Gosling), Mia (Emma Stone), Bill (J.K. Simmons), Greg (Finn Wittrock).
Miért pont Ő? (Why Him?) - amerikai komédia
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. december 26. (hétfő) 20:40; 2016. december 27. (kedd) 15:40, 20:40.
Ha kell lágy, ha kell extrakemény, mi az? Hát, persze, hogy az apai szív. Laird (Bryan Cranston) a széltől is óvja imádott lányát, és boldogan figyelte, ahogy felnőtté válik. És most végre megismerheti a lány (Zoey Deutsch) szerelmét: aki eléggé dilis, teljesen elviselhetetlen és meghökkentően gazdag (James Franco). 
A családfő bekeményít. Nem hajlandó eltűrni a srác gátlástalan szeszélyeit, ellenfele viszont nem nyugszik bele, hogy a csaja apja morcos. A huzakodás küzdelemmé, azután totális háborúvá válik. 
A srác bármit megenged magának. A lányos apa semmit nem akar megengedni neki. A srác feleségül akarja venni a szerelmét. Az apát a gutaütés kerülgeti?
Legfőbb ideje, hogy eltöltsenek együtt egy hosszú víkendet.
Főszereplők: Stephanie Fleming (Zoey Deutch), Laird Mayhew (James Franco), Ned Fleming (Bryan Cranston), Barb Fleming (Megan Mullally), Scotty Fleming (Griffin Gluck).
Énekelj! (Sing) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. december 26. (hétfő) 13:40, 16:00 (2D), 15:10 (3D); 2016. december 27. (kedd) 13:40, 16:00 (2D), 15:10 (3D), 2016. december 30. (péntek) 15:50 (2D).
Az Énekelj! egy állatok által benépesített emberi világban játszódik. Buster Moon, az elegáns koala egy valaha szebb napokat látott színház igazgatója. Buster örök optimista - na jó, azért kissé zsivány is -, de mindennél jobban szereti a színházát, és bármit megtenne azért, hogy az fennmaradjon. Látva, hogy élete álma az összeomlás szélén áll, egy utolsó esélye van, hogy visszaadja ékkövének a régi fényét: megrendezi a világ legnagyobb énekversenyét.
Öt versenyző emelkedik ki a többiek közül: egy egér, akinek a hangja és a modora is simulékony; egy félénk tini elefánt, akinek hatalmas a lámpaláza; egy túlhajszolt anya, aki 25 kismalacot gondoz; egy ifjú gengszter gorilla, aki szakítani akar a kétes családi múlttal; és egy punk-rock tarajos sül, aki az arrogáns pasiját igyekszik lerázni magáról. Mind az öten abban a reményben érkeznek Buster színpadára, hogy meg tudják változtatni addigi életüket...
Hivatali karácsony (Office Christmas Party) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. december 26. (hétfő) 18:20; 2016. december 27. (kedd) 18:20; 2016. december 30. (péntek) 13:50.
Év végére, mikor tele a hócipő, a legtutibb terápia egy fergeteges karácsonyi buli, ahol ki lehet ereszteni minden felgyülemlett gőzt. És kivel mással osztozhatna az ember örömében és részegségében ezen a csodás és szeretettel teli ünnepen, mint a vele gályázó kollégákkal...
Clayt (T.J. Miller) imádják a beosztottai, és már alig várják, hogy az ünnepi szezon kellős közepén egy zúzós partyban együtt pöröghessenek a főnökkel. Csak egy a bibi, hogy Clay nővére, nem mellesleg a cég feje, Carol (Jennifer Aniston) épp arra készül, hogy még karácsony előtt felszámolja a nem túl nyereséges üzletágat.
Mikor a cég beosztottjai épp lemondanának nem csak az állásukról, de a tojáslikőrben dúskáló buliról is, akkor feltűnik a színen egy potenciális nagybefektető, Walter (Courtney B. Vance). Clay mindenáron meg akarja nyerni a pénzes üzletembert, hogy megmentse a cég becsületét, és kedvenc alkalmazottai állását is. Kapva kap az alkalmon, és a jófej műszaki igazgatóval (Jason Bateman) minden idők legfergetegesebb buliját hozzák össze, ahol senki és semmi nem szab határt: folyik az alkohol, fogynak a füves cigik, lángra gyúlnak a karácsonyfák, és a szexre kiéhezett kollégák testközelből élvezhetik egymás társaságát. A vad partyra természetesen Walter is meghívást kap. De vajon bírja a tempót ezzel az őrült brigáddal? Ho-Ho-Hogy a francba ne! 
Főszereplők: Clay (T.J. Miller), Carol (Jennifer Aniston), Walter (Courtney B. Vance), Josh (Jason Bateman), Mary (Kate McKinnon), Tracey (Olivia Munn).
Trollok (Trolls) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. december 27. (kedd) 13:00 (2D).
Nagy szemű, borzas hajú, színes kis figurák ők, akik saját világukban élnek. Ám két troll kénytelen vándorútra indulni: olyan tájakra jutnak el, és olyan kalandokba keverednek, amikről troll korábban nem is álmodott - és amitől biztosan az égnek áll a haja.
Váratlan szépség (Collateral Beauty) - amerikai filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. december 26. (hétfő) 20:20; 2016. december 27. (kedd) 20:20; 2016. december 30. (péntek) 18:20.
Egy sikeres New York-i cégvezetővel (Will Smith) szörnyű tragédia történik, melynek hatására megváltozik az élete. Nem bírja elviselni a vele történtek súlyát, megcsömörlik mindentől, ami addig körülvette. Egyre távolabb sodródik addigi világától... már olyan messzire, hogy régi barátai az újabb tragédiától félnek. 
Tervet készítenek a megmentésére. Veszélyes, kockázatos tervet, amely a legvégsőkig feszíti a húrt: de talán segít, hogy a szenvedő szembenézzen az élettel - ha megéri. 
Főszereplők: Howard Inlet (Will Smith), Aimee Moore (Keira Knightley), Claire (Kate Winslet), Whit Yardsham (Edward Norton), Brigitte (Helen Mirren).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies