Back to top

Taras Kacharaba: Kontrolláltuk a mérkőzést

Publikálva: 2024, április 14 - 16:43
„Győzni akartunk, mint mindegyik találkozón. Volt is erre lehetőségünk, de a Slovan stadionjában kiharcolt egy pont szintén jó számunkra.” Az ukrán védőjátékos, Taras Kacharaba a szombati gólnélküli rangadó után.
Taras Kacharaba: Kontrolláltuk a mérkőzést

„Kiegyenlített összecsapás volt. Bár a Slovan többet birtokolta a labdát és az első félidőben egy helyzetet is kidolgozott, úgy gondolom, összességében kontrolláltuk a mérkőzést. Kár, hogy a második játékrészben kihagytuk a kidolgozott helyzeteinket. A labdaszerzéseink után több lehetőségünk is volt megtartani azt az ellenfél térfelén, de nem tudtunk többet kihozni ezekből” – állapította meg a tegnapi Slovan-DAC (0:0) bajnoki rangadót követően a sárga-kékek ukrán középső védője, Taras Kacharaba.

„Az évszakhoz mérten elég meleg volt, főleg a napon. Nem volt könnyű dolgunk, de a feltételek mindkét csapat számára ugyanolyanok voltak. Első alkalommal léptem pályára a Slovan otthonában, ahol remek volt a hangulat, ki is élveztem. Több ember is kilátogatott a stadionba, mivel a hazaiaknak egyetlen pont hiányzott a bajnoki cím megszerzéséhez. Győzni akartunk, mint mindegyik mérkőzésen. Volt is erre lehetőségünk, de a Slovan stadionjában kiharcolt egy pont szintén jó számunkra. További fontos összecsapások várnak ránk, kétszer odahaza lépünk pályára: először a Rózsahegy, majd újra a Slovan ellen. Szeretnénk a maximális pontszámot begyűjteni” – tette hozzá a 29 éves hátvéd a színeikben abszolvált 10. tétmérkőzését követően.

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Taras Kacharaba
Cookies