Jelenlegi hely

Tanulási nehézségek és zavarok a hétköznapokban

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, szeptember 26 - 13:34 | Oktatás
A leggyakoribb tanulási zavarok és nehézségek különböző típusainak, problematikájának, kezelésének, megelőzési lehetőségeinek ismertetése szervez díjmentes, de regisztrációhoz kötött előadást a Partnerség a képzésben Polgári Társulás.
Tanulási nehézségek és zavarok a hétköznapokban

A „Partnerség a regionális oktatásban“ projektjének keretén belül, illetve Dunaszerdahely város anyagi hozzájárulásával megvalósításra kerülő előadást Kulcsár Mihályné (LOGO PED KM BT, Bicske, Magyarország) tartja, és október 10-én rendezik meg a Vámbéry Ármin Alapiskolában.

Az előadás célcsoportja a szülők, az aktív pedagógusok (óvodapedagógusok, alsó és felső tagozatos pedagógusok), pedagógiai szakalkalmazottak, illetve minden kedves érdeklődő.

Maximális csoportlétszám: 50 fő

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 30. (12.00 óráig) vagy a max. létszám eléréséig.

Részvételi díj nincs. 

Jelentkezés csak az ONLINE jelentkezőlap kitöltésével lehet – a link a társulás www.ozpartnerstvo.sk honlapján érhető el, vagy elkérhető a partnerstvo.balogh [at] centrum.sk (subject: Jelentkez%C3%A9s%20el%C5%91ad%C3%A1sra) (partnerstvo.balogh [at] centrum.sk) e-mail-címen. Bővebb információk a társulás elnőkétől, Balogh Szilvesztertől kérhetők (0917/236 107; 0905/361 018).

FONTOS TUDNIVALÓ:

Mivel az adott feltételek mellett az adott időpontban csak sajnos max. 50 fős csoport számára megvalósítható az ingyenes előadás, ezért az ONLINE bejelentkezés sorrendje a döntő.