Back to top

Tanévzáró jótékonysági koncert

Publikálva: 2024, június 30 - 09:13
A bizonyítványosztást követően a dunaszerdahelyi Közös Igazgatású Szakközépiskola, Szabó Gyula 21 ebédlőjében került sor az „Ajándékozz egy mosolyt Annamáriának! Jót tenni jó!” jótékonysági koncertre.
Tanévzáró jótékonysági koncert

A koncert elején néma csendben emlékeztünk volt diáklányunk kisfiára Nagy Dominikra, akit az Úr magához szólított 10 éves korában. Dominiknak is szerveztünk több alkalommal gyûjtést az évek során. Két dallal búcsúztunk tõle. Nyugodj békében, angyalok őrizzék álmod!

A műsorban iskolánk volt és jelenlegi diákjai vidám jelenettel és dalokkal kedveskedtek diáktársaiknak, Annamáriának és családjának.

Ezt követően iskolánk igazgatónője megosztotta tanévzáró gondolatait és díjazta azokat a diákokat, akik versenyeken, iskolai rendezvényeken öregbítették iskolánk hírnevét.

Átadásra kerültek az ajándékok és az összegyűjtött pénzadomány, melyet Annamária édesanyja vett át, majd megköszönte mindenkinek a segítséget.

983,30 € gyűlt össze. Köszönet mindenkinek, aki ehhez hozzájárult.

Füri Adrián és Vida Barbara volt diákjaink is jelen voltak dalaikkal. Köszönjük!

Újra bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk összefogni és jót tenni. Élményekkel teli nyári szünetet kívánunk mindenkinek!

(klőr)

Ezt már olvasta?

Cookies