Jelenlegi hely

Támogatott tanfolyamok és nemzetközi nyelvvizsgák Komáromban

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, március 12 - 16:10 | Színes
2018-ban is folytatódik a munkaügyi hivatal KOMPAS elnevezésű rekvalifikációs programja. A 2014 októberében indult, eredetileg REPAS néven futó programnak köszönhetően a munkakeresők olyan átképző tanfolyamokra igényelhetnek támogatást, amelyek elvégzése után, illetve a megfelelő bizonyítványok birtokában könnyebben helyezkedhetnek el a munkaerőpiacon. A tanfolyamok díját 100%-ban megtéríti a hivatal. Részletesebb tájékoztatást ezzel kapcsolatban az illetékes munkaügyi hivatalok nyújtanak.
Támogatott tanfolyamok és nemzetközi nyelvvizsgák Komáromban

A komáromi székhelyű Szakképző és Felnőttképzési Intézet akkreditált CNC-gépkezelő tanfolyamára, valamint más tanfolyamokra és nyelvi képzésekre is kérhető a képzési díj teljes térítése, így a jelentkezők a tanfolyamokat ingyen is elvégezhetik. A tanfolyamok listája, valamint az induló kurzusok az intézet honlapján találhatók meg (www.szaki.sk).

Az intézet két nemzetközi vizsgarendszer regionális központjaként is működik. Alap-, közép- és felsőfokú nyelvtudás igazolására a Goethe Intézet német nyelvvizsgái, illetve az ECL vizsgarendszer angol, szlovák és magyar nyelvvizsgái szerezhetők meg. A hiteles nyelvtudást bizonyító dokumentumok felvételi plusz pontokra jogosítanak a magyarországi felsőoktatási rendszerben, előnyhöz juttatnak a munkaerőpiacon Szlovákiában és külföldön is.

További tájékoztatás a +421 907 483 019-es telefonszámon kérhető.

 

Címkék: PR-cikk