Back to top

Támogassa adója 2%-ával a DAC tehetségeit!

Publikálva: 2021, március 30 - 16:48
Az ön adójából a DAC AKADÉMIA polgári társulásnak adományozott 2 százalék segíti klubunk fiatal futballistáinak a pályára való visszatérését.
Támogassa adója 2%-ával a DAC tehetségeit!

A szurkolóknak idén is lehetőségük nyílik úgy támogatni a DAC-ot, hogy az akár csak egyetlen centbe is kerülne!

Kérjük, adományozzák nekünk a bevételeik 2%-át! Ezt az adót ugyanilyen összegben az államnak vezetik el, ám egy formanyomtatvány kitöltésével lehetőségük nyílik meghatározni, melyik szervezetnek vagy polgári társulásnak küldje el az állam az ön által befizetett adó részét. A törvény szerint a fizikai és jogi személyek bevételének 2%-a is felajánlható.

Itt az adóbevallások leadásának és ezen adók 2%-nak a regisztrált szervezetek számára való felajánlásának az ideje. A DAC AKADÉMIA polgári társulás is egy ilyen szervezet, amely a 8-19 éves fiatal labdarúgók nevelését támogatja. Ezek olyan tehetséges fiú- és lányfutballisták, akik ifjúsági csapataink sárga-kék mezében szerepelnek.

Az ön támogatása 2021-ben még fontosabb, mint eddig bármikor. A kényszerszünet és az egyéni edzések hosszú hónapjait követően már várjuk a gyerekek visszatérését a mindennapi futballtevékenységekhez. Bízunk benne, hogy ez az idő hamarosan eljön. Célunk, hogy klubunk mindegyik ifjúsági játékosának a lehető legjobb feltételeket teremtsük meg a visszatéréhez.

Az önök adójának két százalékából az utóbbi időben például olyan dolgokat kapott az ifjúság, mint:
- Edzés segédeszközök
- Az ifjúsági csapatok utaztatása a mérkőzésekre vagy nemzetközi tornákra
- A gyengébb szociális háttérrel rendelkező fiatal tehetségek pénzügyi és technikai megsegítése
- tornák szervezése, akár nemzetközi részvétellel is (MOL Kukkonia Cup, Érsek Zsolt emléktorna, Future talents Cup, Oviolimpia)
- regionális projekt a helyi futballklubok minőségének és infrastruktúrájának fejlesztésére, ennek részeként a régió edzőinek fejlesztése
- kapustábor, edzőtáborok, összpontosítások

A DAC futballklub elkötelezi magát amellett, hogy az így befolyó összeg kizárólag a DAC 1904 ifjúsági csapatai között kerül szétosztásra és a sportfelszerelés és edzés segédeszközök megvásárlására, tornák szervezésére, a csapatok utaztatására, az étkezés bebiztosítására, a lakhatásra és a többi rezsiköltségre lesz fordítva.

Ha úgy dönt, hogy támogatja a tehetségeink növekvő generációját, a hozzájárulást kérjük, ide küldje:

A társulás neve: DAC AKADÉMIA
Székhely: Štúrova 1090/7, 92901 Dunaszerdahely
IČO: 50066196
A megalakulás időpontja: 2015.12.10.

Boldogok leszünk, ha támogat minket az adójának 2%-val. Köszönjük!

Ide kattintva letölthető a Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby kitöltött űrlapja

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC