Back to top

Találkozzon az év sportolóival - hétfőn adják át az Év Sportolója díjakat

Publikálva: 2021, szeptember 8 - 14:38
A tavalyi évhez hasonlóan az idén is csupán ősszel adódik lehetőség átadni az Év Sportolója díjakat.
Találkozzon az év sportolóival - hétfőn adják át az Év Sportolója díjakat

Dunaszerdahely sportolói, sportklubjai az elmúlt időszakban is - a lehetőségekhez mérten - aktívan élték mindennapjaikat. Amint a regionális, az országos és a nemzetközi helyzet lehetővé tette, versenyeken mérették meg magukat, igyekeztek bebizonyítani felkészültségüket. Városunk vezetése és lakosai számára egyaránt öröm, amikor kisebb-nagyobb sikerről számolhatunk be, amikor a város klubjai, sportemberei elért eredményeikkel viszik tovább Dunaszerdahely jó hírét. Ezt megköszönve - az önkormányzat ifjúsági és sportbizottsága ötlete alapján - évről évre az „Év Sportolója“ díjjal ismerik el a kiemelkedő teljesítményt nyújtó egyéneket és klubokat.

A díjra az elmúlt év végétől lehetett nevezni, mégpedig öt kategóriában: egyéni – ifjúság 15 éves korig, egyéni – ifjúság 15-20 éves korig, egyéni – felnőtt, csapat, edző.

A beérkezett nevezések alapján 2021. szeptember 13-án, hétfőn 18.00 órától kerül átadásra az „Év Sportolója 2020“ díj a fenti öt kategóriában.

A díjakat a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színháztermében adják át, melyre szeretettel várjuk a város lakosságát. A részvétel nincs előzetes regisztrációhoz kötve, az esten az aktuális járványügyi előírások érvényesek.

Legyünk büszkék azokra, akik hozzáállásukkal, tevékenységükkel, eredményeikkel viszik tovább városunk jó hírét.

Találkozzon az év sportolóival!

-rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies