Back to top

Szombaton városunkba látogat a bajnoki trófea

Publikálva: 2016, április 14 - 10:44
Szombaton a Fortuna liga 27. fordulójának keretén belül nemcsak a bajnoki címvédő Trencsént fogadjuk, hanem a bajnoki serleget is. Az Úton a trófeával elnevezésű projekt legközelebbi megállója ugyanis a stadionunkban lesz.

A Fortuna Liga győztesének járó trófea A játék esszenciája (Esencia hry) elnevezést kapta. A kupa szombaton 17.00-kor a Fanshop mellett kerül kiállításra, és a trófeával való fényképezkedés mellett egyéb aktivitásokkal és versenyszámokkal is készülnek a szervezők.

A Ligás Klubok Uniója és az UFA Sports Úton a trófeával (Cesta s trofejou) elnevezésű projektje további gazdag kísérőprogramokat tartalmaz:

- csinos hoszteszek és labdarúgó gólyalábak, akik bajnoki pódiumon kiállított trófeához irányítják a szurkolókat

- ingyenes fénykép a trófeával: fényképezkedés a speciális „fotóstúdióban”

- kapura lövési pontossági verseny a mérkőzés félidejében a Fortuna által felajánlott nyereményekért (a fődíj 200 euró értékű utalvány): a félidei szünetben a három nyertes tizenegyeseket rúg egy speciális ponyvával ellátott kapura a Fortuna-kreditekért

Egyúttal mindenki egy, a mérkőzés alatt készített fényképpel lehet gazdagabb. A találkozó után mindegyik képet megtalálhatják az Úton a trófeával facebook oldalán.

A Fortuna liga tippkommandója is jelen lesz - az összecsapás eredményét és egyéb, a találkozóval kapcsolatos fogadást egyenesen a hoszteszeknél köthetik meg a Fortuna által felajánlott kreditekért.

Forrás: fcdac.sk

 

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies