Jelenlegi hely

Szombaton kezdődik a DAC téli felkészülése

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, január 11 - 15:50 | DAC hírek
Holnap délután elkezdik a sárga-kékek a felkészülésüket a Fortuna Liga tavaszi idényére.
Szombaton kezdődik a DAC téli felkészülése

Ezüstérmesként zárta a DAC a bajnoki szezon első részét, amivel a klubtörténelem legjobb őszi helyezését érte el a csapat. Az idény tavaszi felére való felkészülés holnap, január 12-én indul Peter Hyballa védencei számára.

Az utolsó őszi mérkőzést követően, melyen a nyitrai stadionban 1:0-ra legyőztük a Szered gárdáját, a játékosok megkezdték az öthetes pihenőjüket. Az edzői stáb azonban egyéni edzéstervekkel látta el a labdarúgókat.

A csapat holnap délután abszolválja az első közös gyakorlást az Akadémián. A felkészülés első tizenegy napja hazai környezetben telik, majd az együttes január 23-án a törökországi Belekbe repül összpontosításra, ahonnan február 6-án tér vissza Dunaszerdahelyre.

A téli felkészülés menetét nyolc barátságos mérkőzés színesíti, amelyből négyet a törökországi edzőtáborozás alatt abszolvál csapatunk. A Fortuna Liga tavaszi idényének főpróbája a február 9-én (szombat) megrendezett, az osztrák élvonalbeli Mattersburg elleni találkozó lesz.  

Az első tavaszi forduló rögtön egy igazi csemegével kecsegtet, hiszen az új stadion ünnepélyes megnyitásakor a bajnokság listavezetője és a legnagyobb riválisunk, a pozsonyi Slovan látogat Dunaszerdahelyre. A rangadót 2019. február 16-án, 16:00 órai kezdettel rendezik.

Forrás: fcdac.sk

Címkék: DAC