Back to top

Szombaton jótékonyságból is futunk

Publikálva: 2021, április 16 - 12:09
A Remény lángja (Svetileko nádeje) polgári társulás, amely az onkológiai vagy egyéb súlyos betegséggel küzdő gyermekek életének a jobbá tételét tűzte ki célul, április 17-re meghirdette a virtuális „Remény lángja futást”.
Szombaton jótékonyságból is futunk

Bárki, aki a hétvégén lefut öt kilométert, a marathonbbtour.sk honlapon való regisztráció által adakozhat a jó cél érdekében. A futás időtartama nem fontos.

A holnapi bajnoki mérkőzésünk is e jótékonyság nevében zajlik majd, ugyanis a két klub megegyezése alapján a DAC és az AS Trencsén labdarúgói is csatlakoznak a kezdeményezéshez, akik a saját adagjukat a MOL Arénában teljesítik a két együttes egymás elleni összecsapása során.

„A virtuális jótékonysági futásnak mindegyik résztvevője nyer, hiszen az egészséges mozgáson kívül azokért is tettek valamit, akik nem tudnak futni. Támogassa energiájával, elhatározásával, de pénzbeli hozzájárulással is a kis harcosokat. A tavaszi virtuális futás által befolyt összeggel a Remény lángja (Svetielko nádeje) mobil gyermekkórházat támogatja, amelynek küldetése a gyógyíthatatlan betegséggel küzdő gyermekek számára az otthoni környezetben való gondoskodás biztosítása” – írja a Remény lángja polgári társulás.

Bízunk benne, hogy szombaton ön is csatlakozik hozzánk és lefutja azt a néhány kilométert egy jó ügy érdekében. Bővebb információért kattintson a https://marathonbbtour.sk/svetielko-jar-2021 oldalra!

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC