Back to top

Szombaton Dunaszerdahelyi Bringásnap!

Publikálva: 2024, június 10 - 12:18
Szokásosan júniusban szervezi meg a Családi Könyvklub a Dunaszerdahelyi Bringásnapot. Idén június 15-én, szombaton pattannak kerékpárra a kétkerekűk szerelmesei, kicsik és nagyok, családok és barátok, hogy együtt „tekerjék körbe” a várost. A szervezők várják a baráti társaságok, diákok, kicsik és nagyok részvételét, hogy néhány órára kikapcsolódjanak, beszélgessenek, illetve teljesen más szemszögből nézzék meg a várost, amit együtt „kerekeznének át”.
Szombaton Dunaszerdahelyi Bringásnap!

Az útirány és a táv egyszerű – egy nagy kört írnak le a városban, egy jót biciklizve, s a táv végén, ami kb.10 km, megpihennek a Vásártéren. Természetesen a kritikus pontokon, kereszteződéseknél rendőri és szervezői biztosítás lesz.

„Ha marad Önben szusz, márpedig marad, a világmozgalommá duzzadt »Critical mass – kritikus tömeg« rendezvények mintájára immár hagyományosan is a fejünk fölé emeljük a bringákat – egy fotó, illetve a jó közérzet, s a maradandó emlék érdekében!” – jelezte az eseményt szervező Győry Attila.

A program:

10.00 órától gyülekező a GOLF játszótéren, az „állomási park” mellett

10.15 óra: Biciklis felvonulás Dunaszerdahelyen! – „Tekerjünk” együtt végig a városon! A táv csak 10 km – amire kisgyermekes családokat is várnak!

12.00 óra: Indul a biciklitúra Dunaszerdahely – Kisudvarnok – Dunatőkés – Eperjes útvonalon, majd vissza!

A cél „betekerni” az eperjesi Eperfesztiválra!

(dszi)

Ezt már olvasta?

Cookies