Jelenlegi hely

Szombaton 20 ezer euróért szállhat versenybe!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, július 2 - 14:52 | DAC hírek
A szezon utolsó hazai mérkőzésének félidőjében négy szerencsés szurkolónknak is lehetősége lesz megküzdeni az álomnyereményt.
Szombaton 20 ezer euróért szállhat versenybe!

A szombati DAC-Zsolna bajnoki találkozó felidejében négy szerencsés sárga-kék drukker is harcba szállhat a 20 000 eurós csodálatos fődíjért. Elég beregisztrálni a Fortuna SK fogadóiroda és a Ligás Klubok Uniójának versengésébe. Ha a sorsolás folyamán önre mosolyog a szerencse, a félidei szünetben megmérkőzhet Mr. Zeroval, a titokzatos kapussal. Ha sikerül öt alkalommal túljárni az eszén, akkor ön versenyben van a 20 000 eurós fődíjért, sőt azonnali pénznyeremények is elvihetők. Ha ön elmúlt 18 éves, ne habozzon és jelentkezzen a 20-EZRES LÖVÉS versenyébe!

Figyelem! A múlttól eltérően, ezúttal két módon is lehet jelentkezni:

Webes regisztráció

A jelentkezés a www.fortunaliga.sk/20tisicovka weboldalon lehetséges. A mérkőzésre három kisorsolt szerencsés versenyző kap meghívást, akik a 20 000 eurós esély mellett egyedi lehetőséget kap élőben megtekinteni a találkozót, tehát ők hárman belépőt nyernek a DAC-Zsolna összecsapásra.

A stadionban való jelentkezés

A negyedik versenyző azon szurkolók közül kerül ki, akik egyenesen a stadionba való belépés alkalmával regisztrálnak a Fortuna sárga hoszteszlányainál.

A KAPUBAN ISMÉT MR. ZERO

#20TISICOVKA versenye a 20 EZRES RÚGÓ és a 20 EZRES LÖVÉS folytatása, amelyek a Fortuna Liga korábbi szezonjainak félidei szüneteit töltötték ki. Ezek az élvonalbeli klubok szurkolóinak közkedvelt félidei versengései voltak. A szurkolói fődíj egy csodálatos összeg: 20 000 euró.

A verseny a Fortuna Liga mindegyik fordulójában, mindig egy kiválasztott mérkőzésen zajlik. A #20TISICOVKA így bajnokságunk mindegyik helyszínére és stadionjába ellátogat. Néhány stadionba többször is visszatér a verseny - Dunaszerdahelyen negyedszer jelenik meg ebben a szezonban. A verseny idén is látványos, és az előző évadhoz hasonlóan ezúttal is a titokzatos kapus, Mr. Zero áll a háló előtt, akiről nem tudjuk, ki is valójában.

Minden versenyzőnek 5+1 lövési lehetőség áll a rendelkezésére a tizenegyespontról. A kapura egy ponyva van felhúzva, amelyen két rés található.

Mindegyik versenyzőnek egyszerű a célja – gólt lőni. Ez azt jelenti, hogy le kell győzni Mr. Zerot és betalálni a ponyván található résekbe. Ha ez összejön, akkor az egy sikeres kísérletet és azonnali pénznyereményt jelent.

1 gól = 20 euró
2 gól = 50 euró
3 gól = 100 euró
4 gól = 200 euró
5 gól = részesedés a 20 000 euróból

A „DUPLA VAGY SEMMI” LABDA

A 2019/20-as szezon újdonsága a „Dupla vagy semmi” labda. Ez sárga színű és a versenyző felhasználhatja, de nem kötelező neki. Ez a labda megduplázza a nyereményt, de ha a versenyzők nem találnak vele a kapuba, akkor minden addigi nyereményüket elveszítik. A gyakorlatban ez úgy működik, hogy a versenyző a sorban hatodikként választja ki a sárga labdát. Ha az öt lehetőségből például kettőt gólra váltott, 50 eurót kap. Ha kiválasztja a sárga labdát, a sikeres lövés esetén 100 euróval lesz gazdagabb. Viszont, ha nem talál be a sárga labdával, semmit sem nyer. Viszont figyelem: ha öt lövésből valaki négy gólt szerez, 200 eurót kap. Ha kiválasztja a „Dupla vagy semmi” labdát és betalál vele, 20 000 eurót vihet haza. De ha nem lesz sikeres a kísérlete a sárga labdával, akkor nem nyer semmit. 

dac1904.sk

Címkék: DAC, Fortuna liga