Back to top

A szombat este a bulié volt

Publikálva: 2016, szeptember 25 - 10:26
Régen volt ilyen hatalmas tömeg a Csallóközi Vásárban – a szombat esti koncertek, a Bon bon és Demjén Ferenc időtlen slágereire az idősebbek és a fiatalok is kíváncsiak voltak.

Miközben folyamatosan üzemeltek a körhinták és egyéb vásári attrakciók, az ételes és italos standoknál állandóan kígyóztak a sorok, a szombat este első nagy fellépőjére, a Bon bonra már eleve nagyon sokan kijöttek, betöltve a Vásárteret. 

A Gengszter dal, a Szabad a gazdag, a Haverok, buli, szamba, a Valami Amerika, vagy az egykori év slágere daluk, a Sexepilem valóban hatalmas, bulis alaphangulatot teremtett.

Mire Demjén Ferenc megérkezett, lényegében alig lehetett mozdulni nem csak a színpad előtt, hanem tömött sorok álltak mindenütt, ahonnan a színparda, illetve a kivetítőkre rá lehetett látni – nem is csoda, mert a Kossuth-díjas énekesre, a magyar zenei élet egyik legnagyobb legendájára voltak eleve a legtöbben kíváncsiak.

„Rózsi” pedig nem okozott csalódást a dunaszerdahelyieknek, s a hálás közönség vele együtt énekelte szinte minden dalát, mint a Szerelem első vériget, a Sajtból van a holdat, vagy a Honfoglalást.

A koncertek képgalériái, illetve az este pillanatképei itt tekinthetők meg!

 

Ezt már olvasta?

Cookies