Back to top

Szívhez szóló gondolatok, hogy kedvesebbé tegyük az ünnepvárást

Publikálva: 2021, november 29 - 13:48
A koronavírus-járvány sajnos második alkalommal nyomja rá bélyegét az év legszebb időszakára. Hogy ne mindig a szomorúbbnál szomorúbb adatok lebegjenek a szemünk előtt, egy kis kedvességet, karácsonyi meleget szeretnénk csempészni követőink hajlékába, ezért városi intézmények, sportklubok vezetőit kértük meg, osszák meg néhány gondolatukat portálunk olvasóival.
Szívhez szóló gondolatok, hogy kedvesebbé tegyük az ünnepvárást

Célunk az volt, hogy ezek a gondolatok portálunkon megjelenve sok-sok olvasó napjait tegyék szebbé, a karácsonyvárás időszakát kedvesebbé, meghittebbé.

Kíváncsiak voltunk arra, hogy töltik a karácsonyt, van-e olyan régi, kedves emlékük, amelyet szívesen megosztanának velünk, nem utolsó sorban arra, mit kívánnak önmaguknak, családjuknak, ismerőseiknek az ünnepi időszakra, az új évre.

Kívánjuk, hogy olyan örömmel és jó szívvel olvassák a megkérdezettek válaszait, ahogy ők írták, tárták azt portálunkon keresztül olvasóink elé.

Hamarosan, az ünnepi időszakban folyamatosan közöljük a jó kívánságokat, emlékezéseket, gondolatokat, melyekkel igyekszünk egy kis színt lopni a szürke hétköznapokba, hogy a pozitív szó - visszanyerve régi fényét - újra kedves tartalommal teljen meg.

-rovin-

Ezt már olvasta?

Címkék: advent, karácsony
Cookies