Jelenlegi hely

Színvonalas szórakozás az idei bálban is

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, január 12 - 13:56 | Kultúra
Az idén elsősorban dunaszerdahelyi kötődésű szórakoztató programok várják Dunaszerdahely város báljának vendégeit.
Színvonalas szórakozás az idei bálban is

„Már a korábbi időszakban is igyekeztünk nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy a város által szervezett programokon mind több fellépési lehetőséget biztosítsunk a helyi csoportoknak, fiatal tehetségeknek. A január 20-án megrendezésre kerülő városi bálon ez alól egyetlen kivételt a Group'n'Swing együttes jelent, akiket a tavalyi bálozók annyira megkedveltek, hogy az idén ők lettek a fő zenekar (itt olvashatják korábbi cikkünket).

A város hírnevét már eddig is többfelé öregbítette Banyák István és zenekara, akik bálzenét játszva hangulatos színfoltjai lesznek a 2018-as bálnak. Úgy gondolom, a Südi Iringó Dunaszerdahelyi TáncStúdiót nem kell különösebben bemutatni az olvasóknak, hiszen több rendezvényen csodálhatta meg a közönség fellépésüket. Hogy a fiatal tehetségek is "szóhoz jussanak", Nagy Gréta énekét és Németh Levente táncos bemutatóját élvezheti majd a nagyérdemű.

Amiért pedig a vendégeknek érdemes lesz pontosan betartani az érkezést, és este hét óráig elfoglalni helyüket a bálteremben, az a dunaszerdahelyi születésű, jelenleg Prágában élő Kysela Péter. Az ünnepélyes megnyitó részeként ugyanis neki és párjának, Barbora Hirnerovának tapsolhat majd a közönség (bővebben itt olvashatnak róla)” - tudtuk meg Takács Tímeától, a bál kulturális programjainak szervezőjétől.