Jelenlegi hely

A szeretteinktől való búcsúzásról énekel új dalában Haizok Melinda

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, május 29 - 10:55 | Kultúra
Új dallal és videóval lepte meg közönségét a dunaszerdahelyi születésű énekesnő, Haizok Melinda. Egy nagyon személyes szerzeményről van szó, amely a szeretteinktől való búcsúzásról szól.
A szeretteinktől való búcsúzásról énekel új dalában Haizok Melinda

A Búcsúzik a hős című dalt először az énekesnő Bennem él című lemezének tavaly novemberi bemutatóján hallhatta a dunaszerdahelyi közönség, s már akkor hatalmas tapsot kapott. „Egy dalban szerettem volna emléket állítani azoknak, akik közel álltak a szívemhez, de sajnos már nincsenek közöttük. A nagyszüleim ihlették a szerzeményt, amelyhez Gasparik Fecó írta a zenét, s már akkor biztos voltam benne, hogy videót is szeretnék hozzá készíteni” – mondja el Melinda.

Mivel a lemezbemutató után többen is jelezték, hogy nagyon megérintette őket a dal, ezért az énekesnő úgy döntött, hogy családjával, barátaival, közönségével közös videót készítenek. „Németh „Kobe” Dánielt kértem fel a lyrics videó elkészítésére, amelyhez a világhálón kértem a közönségemtől segítséget. Azt szerettem volna, ha a dal alatt egy-egy közös képpel mindenki, aki szeretne, megemlékezik azokról, akik fontos részei voltak az életének, de már az égből segítik a boldogulásunkat. Így született meg ez a közel 3 és fél perces klip, amelyet a közelmúltban elhunyt barátom, Ági emlékének ajánlottam. Az ő mindenek feletti pozitivizmusa is benne van a dalomban, amely nem csupán emléket kíván állítani, hanem mutatja, nem felejtjük a csodálatos emberek tanítását és ilyen módon ma is itt élnek közöttünk” – összegezte a dal mondanivalóját Haizok Melinda.

Címkék: Haizok Melinda