Back to top

Szeresd a hazait, válaszd a hazait!

Publikálva: 2020, december 9 - 13:47
A koronavírus okozta gazdasági nehézségek sok vállalkozót rendkívül válságos helyzetbe hoztak, jövőjük bizonytalanná vált. A Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetségén belül úgy döntöttek, hogy egy online kampány keretében próbálnak meg segíteni és felhívni az emberek figyelmét a kis- és középvállalkozások nem könnyű helyzetére, egyúttal a vállalkozói szektor megtartásának és támogatásának a fontosságára.
Szeresd a hazait, válaszd a hazait!

Sajtóközleményükben így fogalmaznak:

Az elmúlt hetekben a szövetség közösségi oldalán bemutatásra kerültek a kampányba bekapcsolódó vállalkozók.

A mostani időszak sajnos senkinek sem könnyű. A korlátozások nem múlnak, sok üzlet és vállalkozás zárva tart, sokan pedig csak korlátozottan működhetnek. Ez a tény megterhel minket mind gazdaságilag, mind pedig szociálisan, hiszen egymástól elszigetelten kényszerülünk várni az ünnepeket.

Azonban, ha odafigyelünk egymásra, akkor van esélyünk a túlélésre, vállalkozásaink lehetőséget kaphatnak a megmaradásra. Mindössze annyit kell tennünk, hogy vásárláskor figyeljünk a részletekre és részesítsük előnyben a hazai terméket, szolgáltatást. Nem is gondolnánk, mennyire fontos most az ilyen jellegű összefogás. Adjunk esélyt magunknak és közösségünknek! Most rajtunk a sor, hogy támogassuk a hazai magyar vállalkozókat és gazdákat!

A Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetsége által indított „Szeresd a hazait, válaszd a hazait!” elnevezésű népszerűsítő kampány keretében megjelent legújabb videóban felvidéki közszereplők és vállalkozók hívják fel a figyelmet a helyi termékek vásárlásának fontosságára. Nekik ezúton is köszönjük a segítséget, továbbá, hogy felvállalták a célunkat és hangjukat, arcukat adták hozzá!

forrás: felvidek.ma

Ezt már olvasta?

Címkék: vállalkozók
Cookies