Jelenlegi hely

Szerdán DAC-Budafok felkészülési mérkőzés

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, március 18 - 14:12 | DAC hírek
A válogatott összecsapások miatti szünetet a magyar második vonal 14. helyezettje elleni barátságos találkozó tölti ki.
Szerdán DAC-Budafok felkészülési mérkőzés

A rájátszás hétvégi, 1. fordulója után nemzetközi mérkőzések miatti szünet jön a Fortuna Ligában. Együttesünk ezekben a napokban kénytelen nélkülözni azt a kilenc játékosát, akik meghívót kaptak a nemzeti válogatottjaikba. 

A szezon legizgalmasabb részére való felkészülést a Budafoki MTE elleni barátságos találkozó teszi színesebbé, amely március 20-án, 15:00 órai kezdettel kerül megrendezésre a MOL Football Academy területén.

Február végétől a DAC egykori támadója, Mervó Bence is a piros-feketéket erősíti.

A Budafoki Munkás Testedző Egyesület a 2017/18-as idénytől szerepel a magyar másodosztályban. A tavalyi évadot újoncként a 20 csapatos mezőny 14. helyén zárták, és a mostani szezonban is ugyanazt a pozíciót foglalják el 29 forduló elteltével. Az együttes vezetőedzője az egykori válogatott hátvéd, a 33 esztendős Csizmadia Csaba.  

A mérkőzést a MOL Football Academy 1-es számú füves pályáján (lelátós) játsszák, a belépés ingyenes! Megkérjük a szurkolókat, hogy parkolásra az egykori cukorgyár parkolóját használják a Bécsi úton. Az Akadémia egész területén tilos a dohányzás, az alkoholtartalmú italok és a tökmag fogyasztása.

Forrás: fcdac.sk

Címkék: DAC