Back to top

Szeptember végéig lehet egészségbiztosítót váltani

Publikálva: 2019, szeptember 15 - 14:40
Egyre fogy az idő, ami a rendelkezésünkre áll, ha egészségbiztosítót szeretnénk váltani. Az ehhez szükséges kérvényt szeptember 30-ig lehet benyújtani. Az egészségbiztosítók az idén nagyobb érdeklődést tapasztalnak az átjelentkezések iránt, mint tavaly.
Szeptember végéig lehet egészségbiztosítót váltani

A Szlovákiában működő három egészségbiztosító különféle kedvezményekkel és újdonságokkal próbál új ügyfeleket szerezni.

Az Általános Egészségbiztosító a megelőzésre és a helyes életmódra helyezi a hangsúlyt, hogy a civilizációs és fertőző betegségek kiküszöbölhetők legyenek.

A Dôvera a családra fókuszál: az újszülöttek 50 euró értékű BabyBoxot kapnak, de a fogkezelésekhez is hozzájárulnak évi 100 euróval. A legnagyobb vonzereje mégis az évi 200 eurós gyógyszerköltség-visszatérítés, ami a kiskorú gyermekeknek és szüleiknek jár.

Az Union biztosító nem tesz különbséget az ügyfelek között, az újak és régiek, a több és kevesebb biztosítást fizetők ugyanazokat az előnyöket élvezhetik.

Hogy könnyebb legyen a választás a biztosítók közül, érdemes megnézni weboldalaikat, ahol bővebben is írnak arról, mit kínálnak ügyfeleiknek. A biztosítóváltás, amennyiben igényeljük, 2020. január 1-től lép életbe.

forrás: Ma7

Ezt már olvasta?

Cookies