Back to top

A szépkorúakat köszöntötték karácsony előtt

Publikálva: 2018, december 3 - 18:48
A 75 év felettieket köszöntötte Dunaszerdahely város önkormányzata hétfőn a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban.
A szépkorúakat köszöntötték karácsony előtt

A színházterem teltházát elsőként Érsek Rezső köszöntötte dalával, majd Tilajčik Edit az ünnepi délután műsorvezetője kiemelte, ahogy évek óta, a városi önkormányzat most is ünnepség keretében fejezi ki a nyugdíjasok iránti megbecsülését és tiszteletét. Köszöntötte az ünnepélyen részt vevő alpolgármestereket, A. Szabó Lászlót és Karaffa Attilát, Bubniak Júlia hivatalvezetőt, Molnár Tímeát, a Városi Hivatal Közoktatási, Szociális, Sport és Kulturális Főosztályának vezetőjét, valamint a hivatal jelen lévő munkatársait.

A folytatásban A.Szabó László beszédét hallgathatták meg a szépkorúak, amelyben kiemelte, az idős nem teher, hanem tapasztalat, tudás és olyan megközelítés, amely nem pótolható. Egyúttal elmondta, az önkormányzat a közösségünk hasznos tagjaiként tekint az idősebb korosztályra és igyekszenek lehetőségeikhez mérten segíteni a mindennapjaikat. A beszéd végén minden jelenlévőnek áldott ünnepeket kívánt.

Az ünnepség zenés része Érsek Rezső karácsonyi dalaival folytatódott, majd a meghívottak az önkormányzat karácsonyi ajándékát vehették át a városi hivatal alkalmazottaitól a művelődési központ előcsarnokában.

Ezt már olvasta?

Cookies