Back to top

Szemétilleték-befizetés: a lakosoknak augusztus vége a határidő

Publikálva: 2019, augusztus 29 - 07:46
Augusztus végén lejár az a határidő, ameddig a dunaszerdahelyi természetes személyek, tehát a lakosok befizethetik a 2019-re kivetett szemétilleték utolsó részletét. A Dunaszerdahelyi Városi Hivatal adó- és illetékügyi alosztálya ezúton hívja fel az adóköteles lakosok figyelmét a hamarosan lejáró határidőre.
Szemétilleték-befizetés: a lakosoknak augusztus vége a határidő

Érdemes figyelmet szentelni ennek a dátumnak, mert aki mégsem tenne eleget augusztus végéig a szemétdíjbefizetési kötelezettségének, annak a hivatal a törvény értelmében az illetéken kívül késedelmi kamatot is kiróhat. Ennek nagysága napról - napra növekszik. Ajánlatos tehát betartani az említett befizetési határidőt és  a 2019 – re kivetett szemétdíjat augusztus végéig befizetni!

A jogi személyek, vagyis a vállalkozók esetében szeptember 30-án fog letelni a határidő a szemétilleték befizetésére. Aki szeretné elkerülni, hogy felszólítást kapjon, vagy késedelmi kamatot számoljanak fel neki, annak arra hívja fel a Városi Hivatal a figyelmét, hogy szeptember folyamán mielőbb  rendezze a szemétilletéket. 

Forrás: dunstreda.sk-pve

Ezt már olvasta?

Címkék: szemétdíj
Cookies