Back to top

Szánthó Regő: A nyári felkészülés nagyon kemény volt, hasonlóra számítok most is

Publikálva: 2023, január 6 - 15:36
„Mióta itt az új edzői stáb, rengeteget erősödött a csapategység, és a hangulat is sokkal jobb lett az öltözőben.”
Szánthó Regő: A nyári felkészülés nagyon kemény volt, hasonlóra számítok most is

Szánthó Regő betegséggel kezdte a szabadságot, de volt ideje jó állapotba kerülni és már nagyon várta, hogy megkezdődjön az alapozás.

Mennyire sikerült kipihenned az előző évet, illetve mikor kezdted az egyéni edzéseket?
„Sikerült pihennem, köszönöm. A szünet elején sajnos egyből beteg lettem. Kis megfázás, de voltam nyaralni a barátnőmmel. Az első két hét pihenéssel telt, és ahogy ki volt írva a kezdés, ott én is nekifogtam az edzésprogramnak. Ezen felül külön is abszolváltam kondíciós tréningeket.”

Milyen formában kezdted meg a közös téli alapozást?
„Azt majd a meccsek alatt meglátjuk. Nehéz a formáról beszélni, de jól érzem magam, megkaptam azt a kellő alapot, amit meg lehetett szerezni a pihenő alatt. Jól estek a futások már a végén, szóval jól érzem magam. Hosszú volt a pihenő, így vártam már, hogy elkezdjük a felkészülést.”

Mit vársz a csapattól a tavaszi folytatásban?
„Elsősorban jó teljesítményt. Bízom benne, hogy egy jó felkészülést fogunk véghez vinni a csapattal, hiszen mindjárt az első mérkőzés a Slovannal sorsdöntő lehet. Abban bízom, hogy ezt megnyerjük, és jó szezont fogunk futni.”

Már a Slovan elleni meccsről szól a felkészülés?
„Szerintem nem, a következő időszak inkább a fizikai állapotunkról fog szólni. A rangadóra szerintem majd előtte egy-két héttel fogunk készülni. Fizikai küzdelemre számítok. A pozsonyiak számára is az első tétmérkőzés lesz, így megnézzük majd a felkészülési találkozóikat, az alapján tudjuk leszűrni, hogy mire számíthatunk. Én már kifejezetten várom a derbit.”

Január végén edzőtáborba megy a csapat, ami számodra az első alkalom lesz a DAC színeiben. Mire számítasz?
„Biztos, hogy kemény lesz, és jó meccseket fogunk játszani jó csapatok ellen. A nyári felkészülés nagyon kemény volt, valami hasonlóra számítok most is, és mindenki mindent megtesz, hogy jó mérkőzést játszunk az első fordulóban. Mióta itt az új edzői stáb, rengeteget erősödött a csapategység, és a hangulat is sokkal jobb lett az öltözőben. Az alap megfelelő arra, hogy nagyon jó csapatot építsünk ebben az évben.”

Június 30-ig vagy kölcsönjátékon a Fradiból.
„Jelenleg még nem tudom, mi lesz ezután, de nem is erre koncentrálok. Az számít most, hogy jó félszezont fussak. Szeretnék több gólt szerezni, mint eddig. A másik álmom az előttünk álló évre az, hogy bekerüljek a felnőtt válogatottba. Megteszek érte mindent.”

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: Szánthó Regő, DAC
Cookies