Back to top

Szakolca - DAC 1904: jegyinfó

Publikálva: 2022, szeptember 7 - 13:43
Szombaton a szakolcai újonc otthonában vendégszerepel a DAC. A vendégjegyek értékesítése már ma megkezdődik.
Szakolca - DAC 1904: jegyinfó

A Fortuna Liga 10. fordulójának mérkőzésén az erdőháti újonc, az MFK Szakolca (Skalica) otthonában lép pályára a DAC. A mérkőzésen szurkolóink is jelen lehetnek, a belépőjegyek értékesítése már ma megkezdődött.

A Skalica-DAC találkozót 2022. szeptember 10-én, szombaton, 18:00 órától rendezik.

belépőjegyek ára egységesen 8,- euró; kedvezményes belépőjegy nincs. Az árusításuk a következőképpen fog zajlani:
DAC store, MOL Aréna főlelátója: a mai naptól a nyitvatartási idő szerint – szerda, csütörtök és péntek 10:00-18:00 ó; szombat 09:00-12:00 ó
Szakolcán: a mérkőzés előtt a helyszínen, 16:00-tól

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy használják ki az elővásárlás lehetőségét.

A szakolcai stadion jegypénztárai és beléptető kapui két órával a kezdő sípszó előtt, 16:00 órakor nyitnak. Megkérjük a szurkolókat, hogy a biztonsági előírások miatt időben érkezzenek a mérkőzésre. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Kijelölt parkoló a vendégszektor bejáratánál lesz.

Az YBS Fanklub autóbuszos szurkolói túrát szervez Szakolcára. Részletekért kövesse az YBS fanklub hivatalos Facebook profilját.

Szurkoljunk idegenben is csapatunknak, mintha idehaza játszanánk, hiszen: Mi mindenhol otthon vagyunk! Hajrá DAC!

Amennyiben nem tudod a csapatot személyesen elkísérni, a MOL Arénában is nézheted élőben a meccset – a DAC-hét keretén belül, a stadion nagy LED kivetítőjén. A belépés ingyenes.

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies