Back to top

Stadiontúra: az A tribün megtekintése és találkozás a játékosokkal

Publikálva: 2017, december 5 - 09:57
Az ősz során immár másodszor tekinthetnek be a DAC szurkolói a kulisszák mögé. Ezúttal az új főtribün helyiségeibe nyerhetnek bepillantást, ahol sok meglepetés vár az érdeklődőkre.
Stadiontúra: az A tribün megtekintése és találkozás a játékosokkal

Október elején az első nyílt napon lehetőség nyílt benézni az öreg tribün azon helyiségeibe, ahova addig csak elvétve vagy egyáltalán nem léphettek be a szurkolók.

2017 december 7-én, csütörtökön 14:00 órától ismét különleges alkalom nyílik az érdeklődők számára, hogy meglátogathassák a MOL Arénát. Ezúttal az új főtribün belső területeit, beleértve a hazai és a vendégöltözőt, a press centert vagy a VIP részlegeket nyitjuk meg.

Az A tribün megtekintését több kísérőakció is színesíti:

14.00-17.00 csoportos megtekintés (15 fős csapatokban)

17.00-18.00 (VIP Silver) beszélgetés Marco Rossi vezetőedzővel

18.00-tól (VIP Bronz) könyvbemutató a Családi Könyvklub és a Kukkonia polgári társulás szervezésében Derzsi Bernadett: KUKKÓNIA III. - Ez a szép Kukkóniában

Mi a szép a Csallóközben? A könyv szerzője, erre keresi a választ, s közben feltárja az olvasó előtt Kukkónia legértékesebb kincseit...

Ezzel egy időben a VIP Bronz ill. AL szektorok bejáratánál, 14.00 órától:

Kukkoniashop

DAC Fanshop

Büfé

DJ Ollé Lajos

Mikulás a gyerekeknek

A játékosok autogramosztása

Használja ki ezt a különleges lehetőséget, és nézzen be oda, ahova általában nem jutnak el a szurkolók! Várjuk önöket csütörtök délután, a belépés ingyenes. A bemutatók az A tribün recepciójától indulnak.    

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, MOL Aréna
Cookies