Jelenlegi hely

A SsangYong a DAC új partnere

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, július 10 - 11:17 | DAC hírek
Az SUV autók gyártására specializálódott koreai SsangYong lett a futballklubunk új platina szintű partnere és a támogatásukkal segítenek abban, hogy a következő szezonban is elérjük a kitűzött céljainkat.
A SsangYong a DAC új partnere

A DAC és a SsangYong cég közötti együttműködés az európai piacon való közös érvényesülési ambíció alapján jött létre, mégpedig olyan feltételek mellett, hogy a klienseknek és a szurkolóknak minőségi termékeket és szolgáltatásokat nyújtsanak.

A DAC 1904 egy ambiciózus futballklub, amely fiatal, tehetséges, európai paraméterekkel rendelkező játékosokkal dolgozik. A SsangYong szintén egy tapasztalt, hatalmas potenciállal rendelkező nemzetközi márka, amely a megbízható SUV autókat tartalmazó portfóliójával a szlovákiai és európai piacon is jelen van. A SsangYong egy, kivételes SUV járműveket gyártó koreai cég, amelynek fő előnye az átlag feletti kidolgozottság és mindenekelőtt az ár és a használati érték verhetetlen aránya.

A SsangYong szó fordításban három sárkányt jelent. Akárcsak a DAC, a SsangYong márka is nap mint nap becsülettel dolgozik a siker elérésén a saját területükön belül.

„Boldogok vagyunk, amiért egy ilyen erős cég úgy döntött, hogy támogatja a projektünket és megállapodási szerződést írt alá klubunkkal” – mondta a DAC 1904 nevében Robert Lago, a klub Partnership accounting menedzsere.

Várjuk az együttműködést és köszönjük a SsangYong cég bizalmát!

dac1904.sk

Címkék: DAC, SsangYong