Back to top

A sport és szórakozás fesztiválja: WANNADO

Publikálva: 2022, szeptember 4 - 14:04
Milyen sportot válasszunk a sportolni vágyó gyermekeknek? Mi érdekelheti őt igazán: a foci, vagy a karate, netán a kézilabda, vagy mondjuk a tánc? A döntés megkönnyítésében mi sem segít jobban, mint amikor egy helyen több sportklub mutatkozhat be gyereknek és szülőnek egyaránt.
A sport és szórakozás fesztiválja: WANNADO

A Vásártér adott otthont az első alkalommal Dunaszerdahelyre látogató Wannado Sportfesztiválnak. Az egész napos szórakoztató programok mellett a gyermekeiknek sportot választani kívánó szülők kérdéseket tehettek fel a megjelent 9 dunaszerdahelyi sportklubnak, megfigyelhették tevékenységüket, a gyerekek kipróbálhatták egyik-másik sportágat.

Hájos Zoltán, városunk polgármestere szintén kilátogatott a fesztiválra, és elmondta, nagy öröm számára városunkban üdvözölni egy ilyen színes, kedves, családias hangulatú eseményt. Mint kiemelte,

olyan lehetőséget nyújtott a Wannado Sportfesztivál a kisgyermekes szülőknek, mely az egészséges életvitelre ösztönözheti a felcseperedő ifjúságot, a gyerekek aktív kikapcsolódását segítve.

Az egyes klubok standjainál megállva érdeklődő szülők, vidám gyerekek látványa fogadta a fesztiválra érkezőket, akik a számukra legérdekesebbnek tartott klubra a Wannado mobilalkalmazáson keresztül szavazhattak. A fesztivál ideje alatt, a helyszínen leadott szavazatok alapján a Wannado-nap végére az első három helyen végzett klubnak egy-egy pénzutalványt osztott ki a szervező Wannado társulás és a Joj televízió, melyet Hájos Zoltán polgármester nyújtott át a csoportok vezetőinek. A fesztivál történetében első alkalommal a legnagyobb számú közönséget vonzó produkció – az akrobatikus rock'n'rollt oktató Športujsnami csapat ráadásajándékot kapott a szervezőktől.

A sportbemutatók mellett szórakozni, játszani, kikapcsolódni is volt lehetőség. Dunaszerdahelyen köszönthettük a „Sedem s.r.o.“ talkshowt, aláírást gyűjthettek az érdeklődők ismert Joj televíziós személyiségektől, vagy éppen jelentkezhettek a „Bez servítky“ című televíziós műsorba.

Kedves, családias, kicsit és nagyot egyaránt megragadó napot tölthetett el minden érdeklődő, aki szombaton kilátogatott a Vásártéren zajló Wannado Sportfesztiválra.

Reméljük, jövőre is üdvözölhetjük városunkban a kiváló fesztivált!

A Wannado Sportfesztiválon készült felvételeinket megtekinthetik képgalériánkban.

Szöveg és kép: -rovin-

Ezt már olvasta?

Címkék: WANNADO
Cookies