Back to top

SMART technológia bevezetéséről szóló stratégia

Publikálva: 2020, december 7 - 10:14
Dunaszerdahely Város kidolgozta a „SMART technológia bevezetéséről szóló stratégia“ megnevezésű dokumentumot, amely definiálja a modern technológia, mindenekelőtt a SMART technológia és megoldások, használatára irányuló projektek tervezése és implementációja területén való fejlesztésének kereteit.
SMART technológia bevezetéséről szóló stratégia

A dokumentum analizálja a feltételeket és definiálja a város hozzáállását területének fejlesztéséhez a Smart City tervezetének széleskörű (amikor a modern technológia az emberi és szociális erőforrásokkal és a széleskörű gazdaságpolitikával sikeresen hatással vannak a város fejlődésére és annak működésére) használatával. Ez a dokumentum alapvető stratégiai keretként szolgál Dunaszerdahely intelligens város tervezete használatának fejlesztésére.

Dunaszerdahely Városban a SMART technológia bevezetésének stratégiája a smart technológia területén és annak a város lakosainak nyújtott szolgáltatások területén legeffektívebb használatára szisztematikus és hosszútávon fenntartható fejlesztési stratégiát javasol, tekintettel az innováció, kutatás, új gondolatok támogatására, a környezetvédelem respektálására és a város lakosai nézeteinek összeegyeztetésére.
Jelen stratégiával kapcsolatos javasolt intézkedések és célok területén való konszenzusra jutás céljából kérjük az érintett nyilvánosságot, hogy esetleges javaslataikat, hozzászólásaikat legkésőbb 2020. december 10-ig küldjék el a következő email címrelubomir.domeny [at] dunstreda.eu.

A dokumentum itt tekinthető meg.

Ezt már olvasta?

Cookies