Jelenlegi hely

A Slovanet ajándékokat kezd osztani az internet-és TV szolgáltatásaihoz

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, november 5 - 08:37 | Színes
Jöjjön el a karácsonyi extra kedvezményért, amíg a készlet tart.
A Slovanet ajándékokat kezd osztani az internet-és TV szolgáltatásaihoz

Slovanet távközlési szolgáltató már elindította az idei téli termék akcióját. Mindenekelőtt továbbra is fenntartja a piacon egyedülálló, szerződéses megkötés nélküli internet és televízió kínálatát, amelyet a kiválasztott programnak megfelelően, választható ajándékokkal és kedvezményekkel egészít ki. A Slovanet továbbá több szlovákiai kábelhálózatban bővíti legjobb szolgáltatásainak hozzáférhetőségét – a 300-megabites internetet, valamint a kábeltelevíziót, amelyet a legnépszerűbb TV-állomások archívumával, valamint a választható tematikus és prémium csomagokkal fog kiegészíteni.

Vezeték nélküli hangszóró, fitnesz karkötő és egyéb ajándékok

Új internet, TV, vagy mindkét szolgáltatás kedvezményes kombinációjának bevezetése esetén az ügyfél megszerezheti a gyakorlati és stílusos ajándékok egyikét: a vezetékmentes Bluetooth Hama hangszórót, a multifunkciós Xiaomi fitnesz karkötőt, a kiváló minőségű laptop táskát, vagy egyéb személyes téli ajándékokat. Az ajándékválasztási lehetőség a kiválasztott programtípustól függ. Egyes internet- és TV-csomagokhoz az ügyfél a használat első fél éve alatt további, havi 2 € kedvezményt kap.

Ellenőrizze a csatlakozás hozzáférhetőségét az Ön címén

A konkrét kedvezményes kínálat az adott hely és cím függvényében más és más lehet. Ezért tájékozódjon vagy a Slovanet honlapján található e-shopon, telefonon a 0800 608 608-as számon, vagy személyesen, az ügyfélszolgálatunkon keresztül – kérje ki az Ön csatlakozási pontján igénybe vehető, kedvezményes kínálatunkat.

A legnagyobb teljesítményű Optik 300 internet további térnyerése

Kežmarok, Krupina, Turany, Turčianske Teplice városokban, valamint Ľubica községben a Slovanet szolgáltató, a helyi kábelhálózatok korszerűsítésével párhuzamosan, elindítja a háromszor gyorsabb Optik 300 internet programját (maximális adatátviteli sebesség 300 MBit/s), melynek ára csupán 2 €-val magasabb, mint az előző Optik 100 program esetében. A leggyorsabb kapcsolat ára (havi 19 €) a legjobb ár - teljesítmény arányt biztosítja, és ez az ár még kedvezőbb, ha az ügyfél a kombinált internet + TV csomagot veszi igénybe.

A kábelhálózatokon keresztül terjesztett Maxi Televízió növekvő lefedettsége

A Slovanet növelte a kibővített Maxi Televízió szolgáltatással lefedett helyek számát, amely a bővített kábeltelevíziós programkínálattal összehasonlítva további 7 digitális csatornát tartalmaz, melyhez további választható tematikus és prémium csomagok, HD minőségű csatornák, valamint a kiválasztott csatornák 7 napos archívuma rendelhető meg. Ráadásul a korszerűbb set-top box kényelmes, a hagyományos TV-n keresztül is hozzáférhető időjárás-jelentést is kínál.

Október 24-től a Valaská, Hronec, Dohňany, Mestečko, Lúky, Lysá pod Makytou, Záriečie, Lednické Rovne, Dolná Breznica községekben, valamint Dudince városában élő ügyfelek és új érdeklődők is igénybe vehetik a Maxi Televízió szolgáltatást. Eközben a Maxi Televízió felára a hagyományos bővített TV-programkínálattal összehasonlítva csupán havi 2 €. 

Kiegészítő információk a kedvezményről és a kötetlen csatlakozásról

A kedvezményes kötetlen szolgáltatások kínálata a Slovanet saját normál típusú távközlési és TV-hálózati csatlakozásokon keresztül vehető igénybe. A kötetlen csatlakozás egyéb szolgáltatók hálózatain keresztül is igénybe vehető (pld. DSL típusú internet), azonban az említett kedvezmények nélkül. A lekötés nélküli csatlakozásról szóló szerződések felmondási határideje 3 hónap. A lekötés nélküli programok kínálata a Slovanet által nyújtott szolgáltatások színvonalának folyamatos emelésének köszönhető. Az internet-csatlakozás több típusához kedvezményes hívó program is választható. Az akció 2019. január végéig, illetve az ajándékkészletek kifogyásáig tart.

Érdeklődjön a kínálat elérhetőségéről a saját lakhelyén

A konkrét akciós internet- vagy Tv-kínálat várostól, községtől, illetve címtől függően változhat. További részletekért és az elérhetőség ellenőrzéséért látogassa meg a www.slovanet.sk honlapunkon működő e-shopot, hívja az ingyenes 0800 608 608-as telefonszámot, vagy látogassa meg a Slovanet bármely fiókját vagy ügyfélszolgálati központját.

(PR)