Back to top

Slovan-DAC: Szurkolói utazás és jegyinfó

Publikálva: 2019, december 3 - 13:47
A DAC futballklub és az YBS fanklub felhívása a szombati Slovan-DAC rangadóval kapcsolatban.
Slovan-DAC: Szurkolói utazás és jegyinfó

Szombaton az őszi idény egyik slágermérkőzésével zárja csapatunk az évet. A Fortuna Liga 18. játéknapján a Slovan stadionjában vendégszerepel a DAC. A belépőjegyek értékesítése már ma megkezdődött.

A Slovan-DAC derbit 2019. december 7-én, szombaton 15:30 órától rendezik.

A DAC szurkolói számára a teljes vendégszektor áll majd rendelkezésre, ami 1100 helyet jelent. A belépőjegy ára egységesen 10,- euró; kedvezményes belépőjegy nincs.

belépőjegyek árusítása a mérkőzésre a következőképpen fog zajlani:
DAC store, MOL Aréna főlelátója: mától szombatig, naponta a nyitvatartási idő szerint (kedd-péntek 11:00-19:04 ó, szombat 09:00-14:00 ó)
Pozsonyban: a mérkőzés előtt a helyszínen, 14:00-tól

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy használják ki az elővásárlás lehetőségét. A rendőrség a találkozót kockázatos sporteseménynek nyilvánította, ezért csak névre lehet belépőjegyet vásárolni.

A stadionba való beléptetésnél szükséges a személyi igazolvány (útlevél) felmutatása, amit gyermekek esetén az egészségügyi igazolvány helyettesíti, illetve a súlyosan egészségkárosodott (ZŤP) igazolvány. Akinél a belépőjegyen és az igazolványon feltüntetett név eltérő, nem lesz beengedve a stadionba.

Az YBS Fanklub vonatos szurkolói túrát szervez a hétvégi találkozóra. A vonat Dunaszerdahelyről indul 12:50-kor. Menetrendszerű járat, így minden állomáson és megállóhelyen megáll. A Pozsony Újváros pályaudvarról autóbuszokkal, rendőri kíséret mellett közelítik meg a szurkolók a vendégszektort, és ugyanígy lesznek visszaszállítva is a lefújást követően. A vonat 18:13-kor indul visszafelé, szintén a Pozsony Újváros pályaudvarról. A vonatra csak oda-vissza érvényes menetjeggyel lehetséges a felszállás, melyet mindenki individuálisan vásárolhat meg a vasúttársaság pénztáránál. Célszerű elővételben beszerezni a menetjegyet. A részletekért kövesse az YBS fanklub hivatalos Facebook profilját.

Az autóval utazók találkozó helye a somorjai OMV benzinkúton lesz, onnan közös indulás 13:15-kor, rendőri felvezetéssel. Az új stadion parkolójának hiánya miatt az autóval érkező szurkolóknak is a Pozsony Újváros vasútállomás mellett lesz kijelölt parkoló; őket szintén autóbuszokkal szállítják tovább a stadionhoz.

Szurkoljunk szombaton is szeretett csapatunknak, mintha idehaza játszanánk, hiszen: Mi mindenhol otthon vagyunk! Hajrá DAC!

Az FC DAC 1904 Dunaszerdahely idegenbeli mérkőzéseire belépővel rendelkező DAC-szurkolókra vonatkozó adatkezelési feltételek

Forrás: dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, MOL Aréna
Cookies